27 / 04 / 2024

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?



Muş'ta yaşanan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları, il genelinde eğitim-öğretime ara verilip verilmeyeceği konusunda merak uyandırdı. Son dakika açıklamasına göre, Muş Valiliği elverişsiz hava şartları nedeniyle yarın il genelindeki okulların 1 gün süreyle tatil edildiğini duyurdu. Bu süreçte, ülkenin bazı noktalarında da kar yağışı sebebiyle Ordu, Gümüşhane, Bayburt, Nevşehir ve Yozgat'ta okulların perşembe günü tatil edildiği bilgisi aktarıldı. Diğer illerde ise henüz okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda bir açıklama yapılmadı.

İstanbul ve  <a data-cke-saved-href='https://emlakkulisi.com.tr/keywords/ankara' href='https://emlakkulisi.com.tr/keywords/ankara' style='color:#FF0000;text-decoration:underline;font:bold 14px arial;'>Ankara</a>  dahil 21 şehirde okullar tatil! Valiler peş peşe açıkladı! Yarın okullar açık mı, tatil mi?MUŞ'TA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Muş Valiliği, yoğun kar yağışı ve bazı çatılarda meydana gelen hasar nedeniyle oluşabilecek riskli durumların önüne geçmek için 31 Mart 2023 Cuma günü il genelinde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verileceğini duyurdu. Valilik açıklamasında, 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince alınan bu kararla ilgili olarak çalışan anne ve babalardan lise çağından küçük çocuğu olup bakacak kimsesi olmayanların istekleri halinde ebeveynlerinden birinin idari izinli sayılacağı, ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin de aynı gün idari izinli sayılacakları belirtildi.

 Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş ta okul var mı, tatil mi oldu?

ORDU'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Valilikten yapılan açıklamada, il genelinde etkili olan kar yağışı sebebiyle yaşanabilecek olumsuzlukları engellemek için Gölköy, Gürgentepe ile Ulubey ilçelerinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel tüm kademeler ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde yarın eğitim ve öğretim faaliyetlerine ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, Fatsa ilçesindeki Aslancami, Ilıca, İslamdağ, Geyikçeli, Hatipli, Kulak, Demirci, Meşebükü ile Yassıtaş İlkokul-Ortaokulu'nda da eğitime arar verildiği ifade edildi.

Valilik açıklamasında, bu ilçelerdeki kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

İstanbul ve  <a href='http://emlakkulisi.com.tr/keywords/ankara' style='color:#FF0000;text-decoration:underline;font:bold 14px arial;'>Ankara</a>  dahil 21 şehirde okullar tatil! Valiler peş peşe açıkladı! Yarın okullar açık mı, tatil mi?OKULLAR NERELERDE TATİL?

Bugün, 30 Mart Perşembe tarihinde Ordu, Gümüşhane, Yozgat, Bayburt, Nevşehir ve Muş'ta kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

Yarın (31 Mart Cuma) ise Ordu ve Muş'ta eğitim öğretime ara verildi. İki il dışında diğer illerde henüz kar tatili haberi gelmedi.

6 adımda küçük dairelerinizi şık ve ferah bir hale getirin!
Ev sahipleri dikkat! Boşuna ödemiş olabilirsiniz! 5 senelik geri ödeme yapılıyor!
Marmara Denizi'nde Tehlike: Korkutan deprem riski!

Geri Dön