05 / 07 / 2024

Valle Lacus Villaları'nda 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor!

 Valle Lacus Villaları'nda 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor!

Firma: KLK İnşaat

Proje: Valle Lacus

İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen Valle Lacus projesinde yer alan villalar 1 milyon 500 dolar ile 1 milyon 750 dolar arasında fiyatlarla satılıyor...



KLK Yapı Kulak İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş tarafından inşa edilen  Valle Lacus  Villaları 44 villadan meydana geliyor.  11 bin metrekare alan üzerinde yer alan projede her villaya ait 2 bin metrekarelik bahçe bulunuyor. 


Büyükçekmece göl havzasında konumlanan Büyükçekmece Valle Lacus 13 bin metrekare üzerinde yer alıyor. Projede yer alan villalar Breeam International Sertifikası'na sahip. İstanbul Valle Lacus Büyükçekmece projesinde ödemeler peşin ya da anlaşmalı bankadan temin edilen kredi ile gerçekleştiriliyor.


Valle Lacus Büyükçekmece projesinde yer alan villaların hepsinin alanları 672 metrekare olarak tasarlandı. Villalar  1 misafir süiti, 1 ebeveyn süiti, 4 banyolu yatak odası, 1 hizmetli odası olmak üzere 8 odadan oluşuyor.


Hava kaynaklı ısı pompaları sayesinde ısınma ve soğutma maliyetlerinin minimuma indirildiği  KLK İnşaat  Valle Lacus projesinde villalar 1 milyon 500 bin dolar ile 1 milyon 750 bin dolar arasında fiyatlarla satışa sunuluyor. 


İçerisinde sosyal tesisin de yer aldığı İstanbul Büyükçekmece Valle Lacus projesinde, bodrum katına kadar inen özel peyzajlı iç bahçe, spor odası, sinema odası, sauna, dinlenme odası, buhar odası, yüzme havuzu, kapalı garaj yer alıyor.


0 212 283 09 43

http://www.kulakco.com.tr

Merve AKDOĞAN


projeye sor



Geri Dön