05 / 05 / 2024

Vanlı müteahhit Salih Ölmez suçlu bulunursa cezasına razı!

Vanlı müteahhit Salih Ölmez suçlu bulunursa cezasına razı!

Van'da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki şiddetli depremde Van Yolu üzerinde yıkılan Sevgi Apartmanı'nın müteahhidi Salih Ölmez, suçunun olması durumunda her türlü cezaya hazır olduğunu söyledi



Basında kendisiyle ilgili yer alan haberler üzerine evinin önünde Cihan Haber Ajansı(Cihan)'na konuşan Ölmez, tek yanlı eleştirilerin haksız ve yanlış olduğunu dile getirdi.

İddia edildiği gibi Erciş'ten kaçmadığını ve altı aile ile birlikte bahçesinde kurduğu çadırda kaldığını dile getiren Ölmez, Erciş'te sadece Sevgi Apartmanı'nı inşa etmediğini, inşa ettiği 35'e yakın bina olduğunu ve bu binalardan sadece Sevgi Apartmanı'nın yıkıldığını aktardı. Ölmez, yıkılan binalarının sebebinin araştırılacağını, ihmal ve suç teşkil edecek bir durumun olması durumunda gerekli cezayı çekmeye hazır olduğunu kaydetti.

Bahçesinde kurduğu çadırların da basın tarafından çarptırıldığını ifade eden Ölmez, bu çadırlarda sadece kendisinin değil, toplam altı ailenin kaldığını belirtti. Ölmez: "Eğer bu çadırları bana çok görüyorlarsa kaldırmaya hazırım." dedi.

Bu arada görüşlerini dile getiren kent sakinleri ise müteahhit Ölmez'i Sevgi Apartmanı'nın inşasında yetersiz malzeme kullanmakla suçladı. Kent sakinleri, apartmanın inşaasında yeterli demir kullanılmadığını ve kalitesiz kumun kullanıldığını ileri sürdüler.

Zaman


Geri Dön