04 / 05 / 2024

Vanucci yeni tasarımları ile UNICERA Fuarı'nda!

Vanucci yeni tasarımları ile UNICERA Fuarı'nda!

Vanucci, 2-6 Mart 2011 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen UNICERA 23. Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarında doğal ahşap ve lake kombinasyonu taşıyan yeni mutfak ve banyo modellerini sergiliyor



Zengin ürün çeşitliliği ile yaşam alanlarına değer katan Vanucci, 2-6 Mart 2011 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen UNICERA 23. Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarında doğal ahşap ve lake kombinasyonu taşıyan yeni mutfak ve banyo modellerini sergiliyor.


Ürün gamında onlarca farklı mutfak ve banyo modelini barındıran Vanucci,  bugün başlayan ve 6 Mart 2011 tarihine kadar devam edecek olan UNICERA 23. Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarında yeni tasarım 7 mutfak ve 12 banyo modeli sergiliyor. TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşen fuar süresince tüm misafirlerini 8.salondaki 2.000 metrekarelik özel Seranit holünde 813 ve 814 numaralı stantta ağırlayacak olan Vanucci,  trendlerin paralelindeki çizgileri taşıyan yeni modelleri ile yine fark yaratıyor.

Vanucci, fuarda sergilediği mutfaklarında Aşçılar Milli Takımı Kaptanı ünlü şef Ümit Yükseli de konuk ediyor. Mutfak sanatının önde gelen şeflerinden Ümit Yüksel Vanucci mutfaklarında fuar süresince altın madalyalı yemekler ve tatlılar yapacak. Vanucci 5 Mart Cumartesi günü saat 14.00de düzenleyeceği kokteylde de tüm misafirleri ağırlayacak.

Mutfak ve banyo sektörünün seçkin oyuncusu Vanuccinin UNICERA Fuarında sergilediği hepsi birer tasarım harikası olan ve bütünüyle yenilenen mutfak ve banyo modelleri, son yılların en beğenilen ve tercih edilen ahşap ve lake kombinasyonlarından oluşuyor. Yalın formların ön planda olduğu Vanucci mutfaklarda desenli lake kapaklar kullanıldı. Fonksiyonelliğe önem veren Vanucci, her eve uygulanabilen modüler yapıdaki mutfaklarında, yine fonksiyonelliği ve tasarımı birleştirirken kulpsuz kapaklara da yer verdi. Son zamanlarda yükselişte olan klasiğe dönüş eğilimiyle birlikte Vanucci standında modern mutfakların yanı sıra geçmişten gelen çizgilerin modernize edildiği klasik bir tasarım da yer alıyor. Fuarda yer alan banyo modellerinde ise doğaya dönüş konseptiyle ön plana çıkan modellerle birlikte modern ve şehirli yeni tasarımlar da sergileniyor.


Geri Dön