30 / 04 / 2024

Varyap Meridian Grand Towerda 8 farklı ödeme seçeneğiyle! 386 bin TL'ye! Yüzde 1 peşinatla!

Varyap Meridian Grand Towerda 8 farklı ödeme seçeneğiyle! 386 bin TL'ye! Yüzde 1 peşinatla!

Türkiyenin ilk yeşil gökdeleni Varyap Meridian Grand Towerın yeni ödeme sistemine göre, daire fiyatının yüzde1i peşin alınacak. 386 bin TL'den başlayan konutlara sahip proje de 8 farklı ödeme seçeneği bulunacak...



İstanbulun yeni finans merkezi Batı Ataşehirde inşa edilen, Dünyanın En İyi Mimari Projesi Varyap Meridianın üçüncü ve son etabı olan Varyap Grand Towerın satıştaki daireleri için, özel bir ödeme sistemi uygulanmaya başlandı. Türkiyenin ilk yeşil gökdeleni Varyap Meridian Grand Towerın yeni ödeme sistemine göre, daire fiyatının %1i peşin alınacak. 8 farklı ödeme seçeneği sunan ödeme sisteminde, %0  ile  %0.90 arasında değişen oranlarda Varyap faiz oranı uygulanacak. %0 faiz uygulamasının geçerli olduğu ödeme seçeneklerinde, 6 ayda bir ödemeli 3 taksit, 12 ay sonra tek ödeme veya 18 ay eşit taksit olacak şekilde vadeler sunuluyor. Belirtilen faiz oranlarının banka faiz oranlarının çok altında olması dikkati çekiyor.

Varyap Meridian Grand Towerda fiyatlar 386.000 TLden başlıyor. Stüdyodan 4+1e kadar farklı tiplerde daire seçenekleri bulunuyor. Dairelerde 5-24 m² arasında değişen büyüklükte kat bahçeleri ve 4-65 metrekare arasında değişen teraslar yer alıyor. Sakinlerine açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark alanı ve en üst katında sosyal tesis ve seyir terası sunan Varyap Meridian Grand Towerın tasarımı gereği her kattaki dairelerin planları da birbirinden farklılık gösteriyor.

Varyap Meridian projesinde 20 ila 61 kata sahip 5 rezidans kule içerisinde 1.500 konutun yanı sıra, Türkiyenin 7 yıldızlı ilk iş, otel ve kongre merkezi olan Meridian for Business, değişik büyüklükte mağazalar ve iş yerleri ile şekillenen şehir meydanı yer alıyor.

Varlıbaş: Varyap Ödeme Sistemi yatırımcısına kazanç rekoru kırdıracak.
Varyap CEOsu Erdinç Varlıbaş, düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Varyap Meridianın satışa sunulduğu günden bu yana Türkiye ve uluslararası piyasalarda büyük ilgi topladığını söyledi. Projenin İstanbulun yeni finans merkezi Batı Ataşehirdeki konumunun önemine işaret eden Erdinç Varlıbaş, Nisan 2009da satışa çıktığımız rakamlar ile bugün ulaşılan fiyatlar arasındaki kazanç, aynı zaman dilimi içinde Altın, Dolar, Euro, Hazine Bonosu ve Devlet Tahvili gibi yatırım araçlarının getirilerinin çok üzerinde olmuştur. Projenin, yatırımcısına bundan sonra da büyük getiri sağlayacağına inancımız tam olup, hamlelerimiz hazırdır. Müşterilerimizi sevindireceğiz dedi.  Erdinç Varlıbaş, sözlerine şöyle devam etti:

Varyap Meridianda yaşamın yakın zamanda başlayacak olması ve finans merkezi projesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek olmasının Bakanlar Kurulu tarafından kabulü sonrasında müşterilerimize daha fazla nasıl avantaj sağlayabiliriz üzerinde çalıştık. Uphill Courtun ilk dönemlerinden başlayarak Varyap Meridianın bugününe kadar elden bırakmadığımız müşterilerimiz ortağımızdır prensibine bağlı kalmak bizi sürekli müşterilerimize avantajlar sağlamaya yöneltiyor.

 Sektörde diğer kuruluşların avantaj olarak sunduklarını incelediğimizde, müşterilerimize daha çok fayda sağlayacak bir sistem geliştirmeye karar verdik. Düşük peşinat, düşük faiz oranı, ödenebilir vade temeline oturan ödeme planları ile Varyap Ödeme Sistemi, müşterilerimize gerçek anlamda yatırım-kazanç modelinin nasıl olması gerektiğini gösteriyor.

Bu çerçevede Varyap Meridiandan konut almak isteyen müşterileri desteklemek ve rahatlatmak üzere, %0dan başlayan ve peşinata göre belirlenen % 0.44, % 0.66 , % 0.77 ve % 0,90 faiz oranları ile 12, 18, 24 ve 30 ay vade uyguladıklarını belirten Erdinç Varlıbaş, Varyap Meridianın üçüncü etabı olan 412 daireden oluşan Varyap Grand Tower inşaatını da planladığımız gibi 2012 sonunda tamamlayacak ve daire sahiplerine teslim edeceğiz. İlk etap müşterilerimiz ise 2011 yılı sonunda dairelerini teslim alacaklar şeklinde konuştu.


VARYAP ÖDEME PLANLARI

PEŞİN ÖDEME     BANKA KREDİSİ
YA DA PEŞİNAT   VARYAP
FAİZ ORANI                            TAKSİT SAYISI    ÖDEME ŞEKLİ
1% Minimum     %75 0%           1                     12 Ay Sonra Tek Ödeme
1% Minimum     %75 0%           3                     6 Ayda Bir Ödemeli 3 Taksit
1% Minimum     %75 0%          18                    18 Ay Eşit Taksit
1% Minimum     %60 0,44%      4                     6 Ayda Bir Ödemeli 4 Taksit
1% Minimum     %60 0,44%     24                    24 Ay Eşit Taksit
1% Minimum     %40 0,66%     24                    24 Ay Eşit Taksit
1% Minimum     %20 0,77%     24                    24 Ay Eşit Taksit
1% Minimum     %20 0,90%    30                     30 Ay Eşit Taksit
1% Minimum     %75 0,90%     1                      30 Ay Sonunda Tek Ödeme

Türkiyenin karşılıklılık anlaşması bulunan ABD, AB ülkeleri ve İsrailin haricinde yeni oluşan Ortadoğu düzeni, Rusya ile gelişen sıcak ilişkiler ve Asya-Pasifik ülkelerinin yeni normaldeki yükselen  konumları  dolayısıyla, bu ülkelerden büyük bir konut yatırımcı potansiyelinin olduğuna dikkat çeken Varlıbaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Uluslararası boyutta cazibe merkezi haline gelen İstanbul'un uluslararası finans merkezi olması amacı doğrultusunda yabancılara da hizmet verebilecek şekilde gerekli düzenlemeler yapılmaktadır. Yabancıların Türkiye'den gayrimenkul alabilmesinin önünü açacak Mütekabiliyet yasa taslağının hazırlıklarına başlanması, gayrimenkul sektöründe de heyecan yaratan bir gelişme olmuştur. Yabancılara konut satışının önünü açacak mütekabiliyet yasası çalışmalarından dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktara teşekkür ediyoruz.

Yakın zamanda yasanın yürürlüğe girmesi ile Türk konut sektörünün petrolü bulmuş gibi sevineceği değerlendirmesini yapan Erdinç Varlıbaş, Hiçbir tanıtım faaliyetimiz olmamasına rağmen Varyap Meridian da satışların %7sini 20 değişik ülkeden müşterilerimize sattık. Aralarında ABD, Avrupa birliği ülkelerinin yanında alımda çok ısrarcı olan Rusya, Güney Kore, Avusturalya, Kanada, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Kuveyt gibi ülkelerin vatandaşları var. Yasanın yürürlüğe girmesi ile yabancılara satışların kısa vadede %100ün üzerinde olacağını düşünüyoruz. Cari açık problemi yaşayan Türkiye ekonomisine yeni bir etken parametre gelecek dedi.

Varyap Meridian da işyerleri satışa çıkıyor, otele marka zincir geliyor
Varyap Meridianda yaşamın yakın zamanda başlayacak olması ile birlikte sınırlı sayıda ve değişik büyüklüklerdeki işyeri ve dükkanların önümüzdeki ay açık artırma yöntemi ile satışa çıkacağını açıklayan Varlıbaş, İşyerleri ve dükkanlar için bize ve proje ortağımız Emlak Konut GYOya ulaşan talepleri değerlendirmek üzere karar aldık. Sınırlı sayıdaki işyeri ve dükkanların satışını gerçekleştireceğiz. Oluşan talebin yüksekliği projenin değerini bir kez daha ortaya koydu. Bu bakımdan müşterilerimiz adına da çok sevinçliyiz şeklinde konuştu.

Varyap Meridianın karma bir proje olduğunu vurgulayan Erdinç Varlıbaş, sözlerini şöyle tamamladı: Projemiz içindeki otel binamız için dünyanın önde gelen otel zincirleri ile alternatifli yatırım ve işletim modelleri üzerinde görüşmelere başladık. Birçok zincirin bölgeye olan ilgisi, özellikle Türkiye ekonomisinin göstermiş olduğu olumlu performans, finans merkezi projesinin hayat geçişi ve Varyap Meridian da yaşamın başlıyor olması ile daha da arttı. Varyap Meridiana ve bölgeye yakışacak bir markanın yakın zamanda seçimini yapmayı hedefliyoruz.


444 40 30 

www.varyap.com.tr

http://www.varyapmeridian.com

 

Varyap Meridian'dan görüntüler için tıklayınız


Geri Dön