07 / 05 / 2024

Varyap, Metropol İstanbul ve Meridian'ı inceleyen Hollandalı heyeti ağırladı!

Varyap, Metropol İstanbul ve Meridian'ı inceleyen Hollandalı heyeti ağırladı!

Türkiye ve Hollanda arasındaki diplomatik ilişkilerin 400'üncü yılının kutlaması kapsamında İstanbul'a gelen Hollanda ekonomi heyeti, Varyap ofisini ziyaret etti



Varyap imzası taşıyan Meridian ve Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi projesi Metropol İstanbul, heyetin beğenisini topladı. Varyap, Batı Ataşehir’deki Varyap Meridian ofisinde Hollandalı konuklannı ağırladı. Türkiye ve Hollanda arasındaki diplomatik ilişkilerin 400’üncü yılının kutlaması kapsamında Hollanda Başbakan Yardımcısı Maxime Verhagen başkanlığındaki ekonomi heyetine, Varyap yöneticileri projeleri hakkında bilgi verdi. 


Sunumda özellikle Ataşehir’in son yıllardaki hızlı gelişimi, finans merkezi projesi ve Varyap-TOKİ-Emlak Konut işbirliği ile gerçekleştirilen önemli projelerine yer verildi.


Türkiye cazibe merkezi

Varyap imzası taşıyan projelerden Meridian ve Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi projesi Metropol İstanbul, heyetin beğenisini topladı. Varyap Genel Müdürü Erdinç Varlıbaş, “Hollandalı ünlü mimarlık ofisleri, Türkiye ziyareti esnasında sadece Varyap’la görüşmeyi tercih etti. Ülkemizin inşaat sektörünü uluslararası arenada başanyla temsil etmekten büyük gurur duyduk” dedi.


Türkiye’nin yatırım konusunda bir cazibe merkezi olduğunu ifade eden Erdinç Varlıbaş, şöyle konuştu:


Avrupa'daki üçüncü pazar

‘İnşaat sektörü, hem altyapı hem de üst yapı çalışmalannda, hızlı bir büyüme sergiliyor. Türkiye, coğrafi konumu ve hızla gelişen ekonomisiyle yatınmcılann gözünde daha da önem kazandı. İstanbul, Gayrimenkul Yabancı Yatınmcı Birliği (AHRE) verilerine göre; yatınm yapmak için Avrupa’daki en çekici üçüncü pazar. Türk inşaat sektörünün marka değerinin yaratılması, farkındalığın artınlması için uluslararası işbirliği fırsatlannı değerlendirmek büyük önem taşıyor.”


POSTA


Geri Dön