29 / 04 / 2024

Varyap Pendik Plaza 'da metrekaresi 5 bin 600 liraya!

 Varyap Pendik Plaza 'da metrekaresi 5 bin 600 liraya!

Firma: Varyap

Proje: Varyap Plaza

Banka kredisi ile işyeri sahibi olmanın mümkün olduğu Varyap Plaza projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 600 lira olarak belirlendi. Projenin teslimi Haziran sonunda yapılacak...





Varyap Plaza projesi lokasyon olarak Pendik’te yer alıyor.  Varyap  Yapı imzası ile yükselen  Varyap Plaza  projesi ticari konseptle  tek blok halinde yükseliyor.  9 kat olarak tasarlanan Varyap Plaza projesinde satış süreci devam eden ofis ve ticari ünite birimleri yer alıyor. 


216 adet ofis ve 62 adet dükkanın yer aldığı Pendik Varyap Plaza'da kalan birimlerin satışı sürüyor. Varyapplaza 'da yer alar dükkanların alanları 105  metrekareden başlıyor, 300 metrekareye kadar yükseliyor. 


 Varyap Pendik Plaza da metrekaresi 5 bin 600 liraya!  


Varyap Plaza Pendik projesinde yer alan dükkanlar 5 bin 600 lira olarak belirlenen metrekare birim bedeli ile satışa sunuldu. Varyap Plaza projesinde satış süreci devam eden 12 adet dükkan ve 83 adet ofis birimi kaldı. Pendik Varyap Plaza'nın Haziran sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Tamamı nakit ödemenin yanı sıra banka kredisi kullanarak ofis ve işyeri sahibi olmanın mümkün olduğu Varyap Pendik Plaza'da 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor.  Projedeki pastane, yemek alanları, cafe gibi hizmet alanlarına cevap verecek kapasiteye sahip olan birimler için tutarın yüzde 30’u peşin olarak ödendiğinde 12 ay, yüzde 50’si ödendiğinde 18 ay, yüzde 70’i ödendiğinde 24 ay vade yapılıyor.





444 54 56

http://www.varyapplaza.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön