28 / 04 / 2024

Varyap, Varyap Plaza'yı anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Varyap, Varyap Plaza'yı anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Varyap, İstanbul'un Anadolu yakasında, Pendik'te konumlandırdığı projesi Varyap Plaza'yı görücüye çıkarttı. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, Varyap Plaza projesi için kameraların karşısına geçti. www.emlakkulisi.tv ekibi, Varyap Plaza lansmanını izledi...



Varyap, Varyap Plaza'yı anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

VARLIBAŞ HOLDİNG, ANADOLU YAKASINDAKİ OFİS İHTİYACINA PENDİK PLAZA İLE DESTEK SAĞLAYACAK!

Anadolu yakasının ilk yatay ofis projesi Varyap Plaza Pendiki bugün satışa çıkaran Varyap Holding, lansmana özel 2 bin 950TL/metrekarelik fiyat ile 37 bağımsız bölümü sahipleri ile buluşturacak.

İstanbulda nitelikli ofis açığı bulunduğunu ve bunun Anadolu yakasındaki Pendikte yoğunlaştığını belirten Varlıbaş Holding CEOsu Erdinç Varlıbaş, ulaşım ve lojistik açıdan iyi bir konumdaki arsalarını ofis projesi olarak değerlendirmek üzere harekete geçtiklerini belirtti.

Şu anda İstanbuldaki ofis üretimini ihtiyacı karşılamaktan uzak olduğu için kendilerinin de tercihlerini bu yönde kullandıklarını belirten Varlıbaş, Pendik geleceği olan bir bölge. Burada konuttan daha çok ofise ihtiyaç var. Ü ay önce başladığımız inşaata devam ediyoruz. Aralık 2014te teslim ofisleri sahiplerine edeceğiz. Yapacağımız 44 bin metrekare inşaatın 22 bin metrekaresini satarken 7 bin 300 metrekaresini de küçük ihtiyaçların karşılanması için kiralanabilir alan olarak düzenleyeceğiz. 100 milyon lira yatırım yapacağımız projeden 120 ile 140 milyon lira arasında bir ciro bekliyoruz dedi.

Pendikin karayolların üzerinde olduğunu belirten Varlıbaş, Aynı zamanda deniz kıyısında yer aldığı ve lojistik firmalarını da barındırdığı için ulaşımı son derece elverişli. Gebze OSBye, Kurtköye Sabiha Gökçen Havalimanına yakınlığı, Tuzla tersanelerinin arkası olması gibi birçok artısı var. Burada yapacağımız ofislere şimdiden bankalar, lojistik firmaları, avukatlar, muhasebeciler, gümrükleme ofisleri ve ilaç firmaları gibi farklı sektörlerden ilgi geliyor diye konuştu.

Varyap Holdingin diğer projeleri ile ilgili olarak bir takım bilgiler aktaran Varlıbaş, sözlerini şu başlıklar altında topladı:
 Yaklaşık 45 gün kadar önce yaptığımız ihalede Emlak Konut GYO ile birlikte 2 bin 800 metrekare ticari alan satışı yaptık. Burada metrekare fiyatları ortalama 25-30 bin liradan satılırken 37 bin lirayı gören yerler oldu.
 Doğu Ataşehirdeki projeyi her an gerçekleştirmeye başlayabiliriz. Bunun için her hangi bir sorun yok, onu yapacak gücümüz var. Ama burasını uluslar arası gayrimenkul projelerinde tanıttığımız içi mütekabiliyet yasasını bekliyoruz.
 Gelecek hafta içinde Ataşehirde yeni başlayacağımız bir projenin lansmanını yapabiliriz.
 Gelecek yıl Pendik Plaza, Finans Merkezindeki Doğu Ataşehir Projesi, Meridian ile uğraşacağız. Bunlara ilave olarak taahhüt işleri yapmaya devam ediyoruz. TOKİye farklı illerde hastane inşaatları gerçekleştiriyoruz. O bölgeleri tanıdıkça ve gelecek tekliflere göre neden iyi bir projeyi değerlendirmeyelim
 AVMye odaklanmayacağız ama Doğu Ataşehirdeki projede büyük bir AVM inşaatımız olacak.

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com

 


Geri Dön