27 / 04 / 2024

Vazo Kule ödemeleri!

Vazo Kule ödemeleri!

Firma: DAP Yapı

Proje: Vazo Kule

Vazo Kule ödemeleri yüzde 50 peşinatla banka kredili ya da firma bünyesinde vadeli olarak yapılıyor. Dap Vazo Kule projesinde daire fiyatları 347 bin liradan başlıyor...




3 blok olarak inşa ediliyor olan  Vazo Kule  projesinde bloklar 19 ve 22 katlı olarak tasarlandı. Vazo Kule projesi  DAP Yapı  tarafından İstanbul Anadolu yakasında Maltepe ilçesinde yükseliyor. Vazo Kule ödemeleri banka kredili olarak yapılabiliyor.


Dap Vazo Kule projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Maltepe Vazo Kule projesinde stüdyolar 35 - 70 metrekare, 1+1 daireler 89 - 90 metrekare arasında büyüklüklere sahip.


Vazo Kule Maltepe projesi içerisinde yüzme havuzu, açık / kapalı otopark, Türk hamamı, fitness merkezi, sauna, eğlence alanları, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Vazo Kule ödemeleri!


Vazo Kule ödemeleri yüzde 50 peşinattan sonra firma bünyesinde vadeli olarak ya da banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor. Dap Vazo Kule projesinde konutların fiyatları 347 bin liradan başlangıç gösteriliyor.


Dap Vazo Kule satış ofisi ile 444 33 39 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Dap Vazo Kule Maltepe projesi 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Vazo Kule projesi 289 rezidans daire, 11 ticari birim, 99 ofisten meydana geliyor.



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın



Vazo Kule nerede?

Vazo Kule adres : Altayçeşme Mh. Çam Sokak No:16 Maltepe/İstanbul



Telefon: 444 33 39

Web adresi: www.dapvazokule.com


projeye sor



Geri Dön