12 / 05 / 2024

Vefa Prefabrike'nin ürünleri Çin'den bile tercih ediliyor!

Vefa Prefabrike'nin ürünleri Çin'den bile tercih ediliyor!

Vefa Prefabrike Yapılar Ticari Koordinatörü Ali İhsan Sağlamkaya, Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarına verdikleri önemin bir sonucu olarak bugün Türkiyedeki büyük projelerin hemen hepsinde yer aldıklarına dikkat çekti



Fuarın sürekli katılımcıların biri olan Vefa Prefabrike, 12 metrekarelik standını geçen yıl olduğu gibi fuarın ana girişine kurdu. Konumları nedeniyle ziyaretçileri fuara adım attıklarında ilk kendilerinin karşıladığını belirten Vefa Prefabrike Yapılar Ticari Koordinatörü Ali İhsan Sağlamkaya, Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarına verdikleri önemin bir sonucu olarak bugün Türkiyedeki büyük projelerin hemen hepsinde yer aldıklarına dikkat çekti.
Sağlamkaya, şöyle konuştu: Örneğin, Marmarayın şantiyelerini kuruyoruz. Ayrıca Sinpaşın Bosphorus projesi, Ağaoğlunun My City projesi, Aslantepe Stadı, Haliç Metro Geçişi, Çağlayan Adalet Sarayı,  TOKİ  Kayabaşı Konutları, Varyap Meridian olmak üzere İstanbuldaki büyük projelerin mobilizasyonlarına imza attık. Ayrıca son dönemde ise Ağaoğlu'nun My Towerland, My World Europe projelerinin, Seyrantepe'de yapımına başlanan araştırma hastanesi projesinin başlangıçlarında kurduğumuz şantiye binaları ile yer aldık diye konuştu.
Diğer yandan yurtdışında da güçlü bir konumda olduklarına dikkat çeken Sağlamkaya, üretimin yüzde 52lik bölümünü uluslararası arenada faaliyet gösteren en büyük 225 inşaat firmasının 30undan fazlasına çözümler sunarak, Fransadan Afganistana Sibiryadan Sudana kadar 40tan fazla ülkeye ürünlerimizi ulaştırdıklarını kaydetti. Sağlamkaya, dünyada ulaştıkları rekabet gücünü ise, "Kendi ülkelerinde özellikle fiyat açısından bizimle rekabet edebilecek önemli prefabrike yapı firmalarına sahip olan Çinliler bile ürün kalitemizdeki üstünlükler nedeniyle bizimle çalışmayı tercih ettiler sözleriyle anlattı.


Geri Dön