11 / 05 / 2024

Vefa Prefabrike'ye Turkmen Construction'da ilgi!

Vefa Prefabrike'ye Turkmen Construction'da ilgi!

Vefa Prefabrike Yapılar Ticari Koordinatörü Ali İhsan Sağlamkaya, yoğun ilgi gören stantlarında Türkmenistan 'da iş yaptıkları firmaların temsilcileriyle buluşma fırsatı bulduklarını ve ilişkilerini pekiştirdiklerini vurguladı



 

Turkmen Construction Fuarı 'na katılan Vefa Prefabrike, yeniliklerini müşterileriyle paylaştı. Türkmenistan'ın Başkenti Aşkabat'taki Modern Sergi Merkezi 'nde 25 Ağustos 2011'de başlayan Turkmen Construction Fuarı 'na katılan Vefa Prefabrike, en son yeniliklerini müşterileriyle paylaştı. Müşterilerin yoğun ilgi gösterdiği Vefa Prefabrike standını Türkmenistan Enerjiden Sorumlu Devlet Başkan Yardımcısı Baymurat Hocamuhammedov da ziyaret etti.

Vefa Prefabrike standını ziyaret eden Türkmenistan Enerjiden Sorumlu Devlet Başkan Yardımcısı Baymurat Hocamuhammedov, Vefa 'nın ürün ve hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Vefa Prefabrike Yapılar Ticari Koordinatörü Ali ihsan Sağlamkaya, katıldıkları Turkmen Construction Fuarı ile Türkmenistan 'da yeni müşterilere ve projelere ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, fuarda Türkmenistan 'da iş yaptıkları firmaların temsilcileriyle buluşma fırsatı bulduklarını ve ilişkilerini pekiştirdiklerini vurguladı. Ali İhsan Sağlamkaya, “Türkmenistan 'da bugüne kadar iş yaptığımız firmaların hemen hepsi ile bir araya geldik. Ürünlerimizdeki yenilikleri daha yakından anlatma fırsatı yakaladık ” dedi.

 

Fuara yoğun bir ilgi olduğuna dikkat çeken Ali İhsan Sağlamkaya devlet kademesindeki tüm yetkililerin fuarı ziyaret ettiğini söyledi. Sağlamkaya, “Türkmenistan 'daki üniversite öğrencilerinden teknik bölümlerde okuyanların fuara ilgisi yüksek oldu. Yabancı ülkelerin temsilcileri de büyük ilgi gösterdi. Fuarda; İtalya, Almanya, Fransa, İran, Rusya 'dan çok sayıda ziyaretçi vardı. Türkmenistan 'da iş yapan ya da yapma potansiyelini değerlendiren firma temsilcileriydi bunlar ” dedi.


Türkmenistan 'da 50 bin metrekarelik iş hacmine ulaştı

Ali İhsan Sağlamkaya, Türkmenistan 'da 2009 yılından bu yana yaklaşık 50 bin metrekarelik iş hacmine ulaştıklarını kaydetti. Türkmenistan 'da iş yaptıkları müşterilerinin arasında dünyanın sayılı inşaat şirketlerinin olduğuna işaret eden Sağlamkaya, Türkmenistan 'ın zengin doğal kaynaklarının sunduğu imkanlar ile büyük çaplı bir ulusal program yürüttüğünü, bu programın önemli bir parçasını inşaat yatırımlarının oluşturduğunu hatırlattı.  Büyük yatırımları üstlenen inşaat şirketlerinin de dünya çapında iş yapan müteahhitler olduğunu söyleyen Sağlamkaya, her türlü iklim koşuluna uygun ürettikleri prefabrik şantiye binaları ve yaşam konteynerlerini, sahip oldukları teknolojiler sayesinde çok hızlı sunabildikleri için bugüne kadar büyük inşaat şirketlerinin tercih listesinde hep ön sıralarda yer almayı başardıklarını vurguladı.

 


Geri Dön