29 / 04 / 2024

Vekon markası pratik yaşam üniteleri ile Afet Yönetim Fuarı'nda!

Vekon markası pratik yaşam üniteleri ile Afet Yönetim Fuarı'nda!

Vefa Group markası Vekon, 22-24 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Afet Yönetim Fuarı’nda Süper Pratik Yaşam Üniteleri ile yerini alıyor...



Büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan ve “Büyük İşler Bizle Başlar” diyen Vekon, 22-24 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Afet Yönetim Fuarı’nda Süper Pratik Yaşam Üniteleri ile katılıyor.  

Afet sonrası barınma başta olmak üzere kamp, şantiye ve benzeri durumlardaki konaklama ihtiyacının kolay ve hızlı bir şekilde giderilmesi amacıyla geliştirilen Süper Pratik Yaşam Üniteleri; Vekonada, Vekonoba, Vekonest, Vekonas, Vekonant ve Vekonar olmak üzere altı farklı üründen oluşuyor. Farklı alanlardaki kullanımları ile barınma ihtiyacına hızlıca cevap veren ve katlanabilir özelliğe sahip olan Süper Pratik Yaşam Üniteleri altyapı ve üstyapısı hazır olarak da tasarlandı. 

Süper Pratik Yaşam Üniteleri ile afet sonrası acil konaklama ihtiyacına hızlı ve güvenli bir çözüm sunan Vekon, ziyaretçilerini 10. salonda ağırlayacak. 


Geri Dön