11 / 05 / 2024

Velux Yalıkavak'ta 12 ay 0 faiz fırsatı! Teslimler yıl sonunda! 

Velux Yalıkavak'ta 12 ay 0 faiz fırsatı! Teslimler yıl sonunda! 

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak 12 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri mevcut.



Peki Bodrum Velux Yalıkavak projesinde hangi tip konutlar yer alıyor? Proje nerede hayata geçiriliyor? İşte merak edilen soruların cevapları...

2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 konut tiplerine yer verilen Velux Yalıkavak projesinde teslimler bu yılın sonunda yapılacak.

Projede yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 870 bin Euro'dan başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat ödediklerinde 12 ay 0 faiz imkanından yararlanabiliyor. 

Paylaşılan detaylara göre, Velux Yalıkavak projesinde 64 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 şeklinde üst segment villalara yer verilen projedeki konutların alanları 104 ila 140 metrekare arasında farklılık gösterirken, müstakil villaların büyüklüğü de 583 metrekareye kadar yükseliyor. Söz konusu projede özel havuz, sahil ve iskele ayrıcalığı da sunuluyor.

Velux Yalıkavak ta 12 ay 0 faiz fırsatı! Teslimler yıl sonunda! 

Satışların devam ettiği Velux Yalıkavak projesi Bodrum Gümüşlük ile Yalıkavak arasındaki Koyunbaba mevkiinde ve Yalıkavak Marina’ya 5-7 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen Velux Yalıkavak projesinde ebeveyn banyosu, açık otopark, balkon gibi özellikler de yer alıyor.

Sosyal donatı alanlarının da ye aldığı Velux Yalıkavak projesinde; mülk özelinde sahil ve iskele, açık ve kapalı havuz, spa, restoran, spor salonu bulunuyor. Söz konusu proje aynı zamanda sıfır atık projesini de benimseyerek çevre dostu bir yaklaşım sergiliyor. 

Web: http://www.veluxyalikavak.com/

Büro Memur-Sen'den zam için Temmuz beklenmesin çağrısı: En düşük memur maaşı, işçi maaşının yarısı kadar! 

Armada Praxis Yalıkavak Marinn satışta! Yeni proje! 

Çimento sektörü depremler sebebiyle yaşanacak dönüşüme odaklandı!


Geri Dön