01 / 05 / 2024

Venezia ofisler, 1.800 TL'den başlayan kiralarla sahiplerini bekliyor!

Venezia ofisler, 1.800 TL'den başlayan kiralarla sahiplerini bekliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen Venezia Ofisler, 1.800 liradan başlayan kiralarla yeni sahiplerini bekliyor.



Venedik temasıyla inşa edilen Venezia Mega Offices'te 1.800 TL’den başlayan kiralarla ofis sahibi olunabiliyor. Venezia Mega Outlet’e komşu olan ofisler, alışveriş merkezi ile iç içe bulunuyor.

Birçok markalı projeye ev sahipliği yapan Gaziosmanpaşa yatırımcılar tarafından gelecek vaat ediyor. İlçede yaşanan kentsel dönüşüm birçok yatırımcının dikkatini çekerken, firmalar yatırım için bölgeyi tercih ediyor.

İlçenin öne çıkan projesi Venezia Mega Offices’da yer alan ofisler kiracılarına birçok avantaj sunuyor. Brüt 12.975 metrekarelik ticari ofis alanına sahip projede yer alan 111 ofis, minimum 60 metrekareden başlayan kullanım alanlarıyla farklı seçenekler bulunuyor. 

Ofisler ana yollara olan yakınlığı, toplu taşıma araçları ile ulaşım kolaylığına sahip. Çalışanlarına hızlı ulaşım imkanı sunan proje T4 Tramway hattı üzerinde konumlanıyor. Projeye 2019’da açılması planlanan Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattı ile birlikte ulaşım olanaklarına bir yenisini daha ekliyor.

Venedik temasıyla inşa edilen projede ofisler 3.3m tavan yüksekliğine sahip. 24 saat güvenlik, temizlik ve resepsiyon hizmetleri bulunan projede otoparkta mevcut. 

http://www.kiptas.istanbul/tr


Geri Dön