28 / 04 / 2024

Venezia Viaport'ta 321 bin liraya 1+1! Yüzde 5 peşinatla!

Venezia Viaport'ta 321 bin liraya 1+1! Yüzde 5 peşinatla!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Viaport Venezia

Gaziosmanpaşa'da Bayraktar ve Gürsoy Yatırım ortaklığı tarafından hayata geçirilen ve 5 bloklu olarak tasarlanan Venezia Viaport'ta 321 bin liraya 1+1 konut seçenekleri... Projede yüzde 5 peşinat ödenmesi yeterli oluyor...



82 bin metrekare inşaat alanı bulunan ve karma proje olarak İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Venezia Viaport projesinde bir çok sosyal olanak bulnuuyor. yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, yürüyüş yolları, büyük meydanlar, alışveriş alanları, spor alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark ve daha bir çok sosyal alanın bulunduğu Venezia Viaport'ta 5 blok yer alıyor.


Teslimlerinin 2014 yılında yapılacağı Venezia Viaport projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatiflerinden oluşuyor.


İçinde 60 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunan projede, toplamda 2 bin 200 konut bulunuyor. 


Bayraktar ve Gürsoy Yatırım ortaklığı ile hayata geçirilen Venezia Viaport, Gaziosmanpaşa'da TEM'in hemen yan tarafında inşa ediliyor. 


Venezia Viaport fiyatları!


Proejde yer alan konutların fiyatları 321 bin liradan başlangıç gösteriyor. Venezia Viaport ödemeleri ne göre projede yüzde 5 peşinat ödeyip, yüzde 25'lik tutarı teslimlerde ödüyorsunuz, kalan tutar ise 0,65 faiz oranı ile 108 ay eşit taksitlerle vadelendiriliyor.


Konut, ofis, alışveriş merkezi ve otelden oluşacak projedeki blokların ismi; Bellini, Puccini, Marco Polo, Palladio ve Vivaldi olarak belirlendi.


Telefon: 444 8 842

Web Adresi: www.viaportvenezia.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön