27 / 04 / 2024

Vergi affı uzatıldı mı?

Vergi affı uzatıldı mı?

Vergi ödeme tarihlerini kaçıran emlak vergisi mükellefleri için müjde geldi. Peki emlak vergisi cezası 2021 ne kadar? Emlak vergisi ceza affı var mı? Vergi affı uzatıldı mı? İşte tüm merak edilenler...



Vergi affı uzatıldı mı?
Emlak vergisi ödeme işlemleri her yıl iki taksit şeklinde, belediyelerden veya internet üzerinden e-Devlet aracılığıyla gerçekleşiyor. GİB tarafından yayınlanan vergi takvimine göre, emlak vergisi  ilk taksit ödemeleri Mayıs ayı sonuna kadar yapılabilecek. İkinci taksit ödemeleri ise Kasım ayında yapılacak. Borcunu ödemeyen vergi mükefller için her taksit için faiz işleniyor.

Vergi, öğrenim veya katkı kredisi, idari para cezası borçları için başvurular internetten www.gib.gov. tr, e-devlet (www.turkiye. gov.tr) adreslerinden ya da ilgili vergi dairesine şahsen veya posta yoluyla yapılabilecek.

 Vergi affı uzatıldı mı?

Emlak vergisi borcu affı

Emlak vergisi borcu affı için hangi tarihlerlerde başvuru yapılması gerekiyor? Emlak vergisi borcu nasıl yapılandırılıyor? Vergi affı uzatıldı mı? İşte tüm merak edilenler...

Emlak vergisi yapılandırma

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'de kabul edildi. Kanun teklifi kapsamında emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, diğer vergi ve harçlar yapılandırılabilecek.

Vergi affı uzatıldı mı?

''Vergi affı uzatıldı mı?'' sorusunun yanıtı belli oldu. 2021 yılı için emlak vergisi ödemelerini kaçıranlar ceza affından yararlananmak için dilekçe hazırlayacak. 

 Vergi affı uzatıldı mı?

Emlak vergisi ceza indirim dilekçesi 2021

Tarih

İL seçiniz

Mal Müdürlüğü Adını Seçiniz

Gerçek kişiler için T.C. Kimlik Numarası

Adı Soyadı/Unvanı

İhbarname Tarihi

İhbarname Cilt No

İhbarname Sıra No

İhbarname Tebliğ Tarihi

ADRES BiLGiLERi

MAHALLE

CADDE

SOKAK

SİTE

BLOK

BİNA NO

DAİRE NO

POSTA KODU

İLÇE

İL

İŞ TEL
 
CEP TEL
 
E-POSTA ADRESİ

Emlak vergisi ceza affı 2021!

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com


Geri Dön