29 / 04 / 2024

Veryeriler İnşaat'tan Alaçatı'da 5 Yıldız Sergisi!

Veryeriler İnşaat'tan Alaçatı'da 5 Yıldız Sergisi!

Yaptıkları taş evlerle ünlenen Veryeriler İnşaat, 'Art Alaçatı Summer Fest' kapsamında düzenlenen 'Alaçatı'da 5 Yıldız' sergisi ile Türkiye'nin çok önemli beş ressamını ağırlıyor...



Yaz başından bu yana özellikle Bodrum ve Çeşme'ye rotayı çeviren İstanbul'un elitleri, dokuz günlük bayram tatili ile resmen dünyanın dört bir yanına dağıldı! Özellikle bu hafta iyice hayalet şehir kıvamına bürünen İstanbul'da yaprak kımıldamadı. Herkesin deniz ve güneşin tadını çıkardığı bu hafta tek aktivite Çeşme'den geldi. Sektörde bir ilke imza atarak Alaçatı'daki satış ofislerini sanat galerisine dönüştüren Veryeriler İnşaat, sanata verdiği desteğe 'Alaçatı'da 5 Yıldız' isimli sergi ile devam etti. Bu yıl ilk kez düzenlenen 'Art Summer Fest' kapsamında, Türkiye'nin önde gelen beş ressamı; Ergin İnan, Ertuğrul Ateş, Komet, İbrahim Balaban ve Mustafa Ata, Müyesser & Mehmet Veryeri Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluştu.

15 EYLÜL'E KADAR

Serginin açılış kokteylinde,  İzmir  ve İstanbul cemiyet hayatının isimleri ve ünlü simaların yanı sıra, sergiye 'Sefere Çıkan Yeniçeri' ve 'Yorgun Melek' adlı eserleriyle katılan ünlü sanatçı Ertuğrul Ateş de katıldı. Müyesser&Mehmet Veryeri Sanat Galerisi'ndeki sergi 15 Eylül'e kadar devam edecek.

Bülent Cankurt / SABAH


Geri Dön