Proje Güncel

Vesen Yalıları'nda 5,5+1 bahceli ve dubleks dairelere özel kampanya: Hiç peşinatsız 24 ay vade fırsatı!

Tuzla'da inşa edilen Vesen Yalıları'nda 5,5+1 bahceli ve dubleks dairelere özel bir kampanya başladı. Söz konusu kampanya kapsamında hiç peşinatsız 24 ay vade fırsatı sunuluyor.

Vesen Yalıları'nda 5,5+1 bahceli ve dubleks dairelere özel bir kampanya başladı. Vesen Yapı imzası ile inşa edilen Vesen Yalıları projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’nın cennet köşesi Mercan Koyu’nda denize sıfır lokasyonda hayata geçiriliyor. 

Tuzla Vesen Yalıları projesinde başlatılan kampanya kapsamında 5,5+1 bahceli ve dubleks daireler için hiç peşinatsız 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 

İstanbul Anadolu Yakasının denize sıfır ilk ve tek projesi olarak dikkat çeken Vesen Yalıları'nın arsa alanı 40 bin 795 metrekare olarak belirtildi. 158 adet yalı dairesinin yer aldığı projede 3.5 oda 1 salon, 4.5 oda 1 salon ve 5.5 oda 1 salon konut tipleri mevcut. 

Projedeki yalı dairelerinde yeni nesil villa yaşamı sunulurken farklı sosyal alanlara da yer veriliyor.  Tuzla Vesen Yalıları'nda; Basketbol sahası, fitness salonu, tenis kortu, sauna, buhar odası, cep sinema odaları, restoran yer alıyor. 

Yüzde 80'lik yeşil alanıyla da dikkat çeken Vesen Yapı Vesen Yalıları projesinde kesintisiz yürüyüş alanları da mevcut.

0 peşinat kampanyasının 5,5+1 bahceli ve dubleks dairelerde geçerli olduğu Vesen Yalıları hastanelere ve üniversitelere de yakınlığıyla dikkat çekiyor. Söz konusu proje TEM Otoyolu ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede, alışveriş merkezine 5 kilometre, Marmaray ve E5 Otoyolu’na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. 

Web: https://vesen.com.tr/
Tel: 444 1 006

 

O ilde satılık sıfır ev patlaması!

İnşaat sektöründen destek talebi: Sektör büyüyor ancak kayıplar telafi edilemiyor! 

Türklerin Miami'deki emlak yatırımları katlandı: Düşük emlak vergisi ve Amerikan vizesiz ev sahibi olma imkanı!