30 / 04 / 2024

Vestel 55U9700 55'' 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV kaç TL,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel 55U9700 55'' 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV kaç TL,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV sahip olduğu gelişmiş teknolojisi ile çokça tercih ediliyor. Her bütçeye uygun fiyatıyla da yüzleri güldürüyor.



 Vestel 55U9700 55 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV kaç TL,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi
Her evin vazgeçilmez beyaz eşyalarından biri şüphesiz televizyonlardır. Televizyonlar üstün teknolojik özellikleri sayesinde kullanıcılara keyifli zaman geçirtmesinin yanı sıra kullanım kolaylığıda sunuyor. Teknoloji ile donatılmış televizyonlar kusursuz performans sergiliyor.

Smart TV

Birbirinden farklı içerik alternatifleri sunan Vestel Smart TV, evde geçirdiğiniz zamanı daha eğlenceli hale getiriyor. Netflix, Youtube, Amazon Prime, Ssport, YoutubeKids ve çok daha fazla içeriğe Vestel Smart TV sayesinde ulaşılıyor.

4K UHD Çözünürlük

Full HD TV'den 4 kat daha fazla piksel sayısına sahip olan (3840x2160) 4K UHD çözünürlüklü Vestel televizyon, size en küçük ayrıntılara kadar görüntü deneyimleyebileceğiniz çok daha kaliteli bir izleme deneyimi sunuyor.

Ekran Yansıtma Teknolojisi

PC, Mobil Cihaz Veya Tabletinizi rahatça ekranda paylaşabilirsiniz. Uyumlu cihazlarınız ile kablosuz ekran paylaşımı yaparak cihazınızın içeriğini geniş TV ekranına yansıtabilirsiniz.

HDMI

HDMI teknolojisi, yüksek kalitede görüntü ve sesin herhangi bir sıkıştırma işlemine gerek olmaksızın tek bağlantı üzerinden olduğu gibi aktarılmasına yardımcı oluyor. Televizyonunuzda yer alan HDMI girişiyle ise nitelikli bir TV keyfi ile baş başa kalmış oluyorsunuz.

Bluetooth

Radyo frekansı aracılığıyla kablo bağlantısı olmaksızın cihazların ve çevresindeki cihazların birbiriyle iletişimini sağlayan bluetooth ile cihazlardaki tüm veriler, herhangi bir somut kanal gerekmeksizin gelişmiş teknolojiye sahip televizyon sayesinde paylaşabilirsiniz.

Dahili Wi-Fi

Dahili Wi-Fi özelliği sayesinde Vestel TV'ler, harici başka bir cihaza ihtiyaç duymadan kablosuz ağlara kolaylıkla ulaşabilir. Size de yalnızca televizyonunuzun ayarlar kısmından Wi-Fi şifresini girerek, internette dilediğiniz gibi gezmek kalır.

Peki Vestek Android TV de yer alan Dolby Vision teknolojisi ne işe yarıyor? 


Geri Dön