02 / 05 / 2024

Vestel çamaşır makineleri ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Vestel çamaşır makineleri ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Evindeki çamaşır makinesini bir yenisiyle değiştirmek isteyenler ya da yeni ev kuracak olup yeni makine alacak olanlar hem uygun fiyatlı hem de gelişmiş teknolojili çamaşır makinelerini araştırıyorlar. Peki, Vestel çamaşır makineleri ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...



Evlerimizin vazgeçilmez beyaz eşyaları arasında yer alan çamaşır makineleri yenilenen teknolojileri sayesinde hayatımızı daha da kolaylaştırıyor. Yeni bir çamaşır makinesi alacak olanlar hem uygun fiyatlı hemde şık tasarımlı çamaşır makinelerini araştırıyorlar. 

Vestel çamaşır makineleri yenilenen teknolojisi ile oldukça dikkat çekici. Wi-Fi teknolojisine sahip olan Vestel çamaşır makinelerini istediğiniz yerden kontrol edebiliyorsunuz. 

Vestel çamaşır makineleri ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Vestel çamaşır makinelerindeki Akıllı Dalga Teknolojisi sayesinde çamasır makinesi deterjan/su karışımını 20 farklı noktadan çamaşırlara daha hızlı, etkili ve eşit şekilde dağıtıyor. Bu sayede yüksek yıkama performansı sağlayarak çamaşırları rekor derecede kısa sürede yıkıyor. 

TwinJet teknolojisiyle tasarlanan Vestel çamaşır makineleri, kazan bölümünde iki özel su jetine sahip. Bu sayede deterjanlı suyu çamaşırlara çok daha hızlı püskürtüyor. Böylece normal yıkamadan çok daha etkin ve üstün temizlik sağlıyor.


Geri Dön