02 / 05 / 2024

Vestel NFK48001 X 427 Lt No-Frost Buzdolabı kaç TL! Teknik özellikleri neler? 

Vestel NFK48001 X 427 Lt No-Frost Buzdolabı kaç TL! Teknik özellikleri neler? 

Vestel No Frost Buzdolabı sahip olduğu, Taze Hava Teknolojisi, Çok Yönlü Soğutma Sistemi ve  Kokuları Birbirine Karıştırmayan Sistem sayesinde gıdaları muhafaza ediyor. 



Vestel No Frost Buzdolabı, sahip olduğu çeşitli fonksiyon sayesinde dondurma ve soğutma işlemini gerçekleştirerek ev hanımlarının ihtiyacını karşılıyor. 

 Vestel NFK48001 X 427 Lt No-Frost Buzdolabı kaç TL! Teknik özellikleri neler? 

Taze Hava Teknolojisi

Vestel buzdolabında yer alan taze hava teknolojisi, ikili soğutma sistemi ortaya koyarak hem dondurucuda hem de soğutucuda iki bağımsız hava döngüsü ortaya koyar. Bu hava döngüsü sayesinde buzdolabının içerisinde sürekli temiz hava dolaşırken, buzdolabı içerisinde bulunan yiyeceklerin kokusu birbirine katışmıyor. 

Çok Yönlü Soğutma Sistemi

Vestel No Frost Buzdolabı'nda bulunan çok yönlü soğutma sistemi, buzdolabı içerisindeki her rafa ayrı ayrı hava üflenmesini sağlayarak buzdolabının her yerini eşit oranda soğutur. 

Otomatik Sıcaklık Kontrolü

Vestel buzdolabındaki otomatik sıcaklık kontrolü fonksiyonu iç ortam sıcaklıklarını anlık olarak ölçer ve iç ortamın ihtiyacına göre sıcaklığı kendi kendine ayarlar. Bu sayede yiyecekler daha güvenli ortamda saklanır. 

Ekran Koruma Modu

Ekran koruma modunu buzdolabının üzerinde bulunan dijital ekrandan aktifleştirmeniz kolaydır. Bu mod sayesinde buzdolabınız her hangi bir sebepten dolayı açık kalırsa ekran ışı yanmaz ve kapalı konumda görünür. Kapak açıldığında ise tüm ayarlar dijital ekranda belirir. 

Peki Vestel No Frost Buzdolabı'nın sahip olduğu Çok Amaçlı Bölme (Kahvaltılık+ 0°C Bölmesi) nasıl bir işlev görüyor? 


Geri Dön