29 / 04 / 2024

Vestel Türkiye’nin İklim Performans Liderleri Ödülü’nü aldı!

Vestel Türkiye’nin İklim Performans Liderleri Ödülü’nü aldı!

Dost teknoloji Vestel, Türkiye’ nin İklim Değişikliği Performans Liderlerinden biri oldu. Vestel, Performans Derecelendirmesi’ nde Türkiye’ nin İklim Performans Liderleri Ödülü’ nü almaya hak kazandı...



Vestel Beyaz Eşya, 2013 yılında Karbon Saydamlık Projesi (Carbon Disclosure Project - CDP)  platformunu kullanarak iklim değişikliği stratejilerini açıklayan şirketler arasında yapılan Performans Derecelendirmesi’nde Türkiye’nin İklim Performans Liderleri Ödülü’nü almaya hak kazandı.

 

Karbon emisyonlarını azaltan ve iklim risklerini yöneten çalışmaları ile ödüle layık görülen Vestel adına ödülü alan Vestel Beyaz Eşya Genel Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Nedim Sezer şunları söyledi:

 

“Karbon Saydamlık Projesi (Carbon Disclosure Project - CDP), şirketlerin sera gazı salımları ve iklim değişikliği stratejilerini açıklayarak şehirlerin karbon emisyonlarını azaltma hedeflerine ulaşmaları için önemli bir adım. Vestel olarak uzun vadeli, stratejik düşünen ve geleceğe oynayan bir markayız. Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek doğa dostu ve yüksek tasarruflu ürünler ortaya koyuyoruz. Çalışmalarımızın, İklim Değişikliği Liderleri Performans ödülü ile takdir edilmesi bizim için gurur verici.”



Geri Dön