27 / 04 / 2024

Vestel’den buzdolabı alana kahve makinesi bedava! İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Vestel’den buzdolabı alana kahve makinesi bedava! İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatlı ve kaliteli beyaz eşyanın adresi Vestel, yeni bir kampanyaya imza attı. Vestel’in bu yeni kampanyasında buzdolabı alımlarında kahve makinesi hediye edilecek. Peki, kampanyaya hangi ürünler dahil? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…



Uygun fiyatları ve kaliteli ürünleriyle adından sıkça söz ettiren Vestel, buzdolapları ile de bir hayli ön planda.

Birbirinden farklı ve kullanışlı programlara sahip olan Vestel buzdolapları, yalnızca yiyeceklerinizi korumakla kalmıyor aynı zamanda hava teknolojisi sayesinde yiyeceklerinizin taze hava ile teması artarak yiyeceklerin daha uzun süre taze kalmasını sağlıyor.

Vestel buzdolapları darbelere ve kırılmalara dayanıklı özel cam raflar sayesinde, büyük ve ağır yiyeceklerinizi gönül rahatlığıyla buzdolabınızda saklayabilmenizi sağlıyor.

Ayrıca Vestel buzdolaplarında bulunan çok amaçlı bölmeler sayesinde dondurucudan çıkarttığınız gıdaların güvenle çözülmesini sağlayabilirsiniz.

Kahvaltılık bölmesi olarak da kullanılabilen bu çok amaçlı bölme ile, süt ve süt ürünleri başta olmak üzere, tüm yiyeceklerinizin daha uzun süre taze bir şekilde saklayabilirsiniz.

Buzdolapların birçoğunda büyük bir sorun olan yiyecek kokuları ise Vestel buzdolaplarında bulunan Özel Soğutma Sistemi sayesinde soğutucu ve dondurucu bölmeler arasından kokuların karışmasını engeller, yiyeceklerinizi daha uzun süre taze saklar.

Vestel, yeni kampanyasıyla şimdi buzdolabı alanlara kahve makinesi hediye ediyor. Ayrıca Vestel buzdolaplarında bu ay 2’li alımlarda 750 TL indirim fırsatı bulunuyor.

Vestel’den buzdolabı alana kahve makinesi bedava! İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Peki, Vestel’in bu kampanyasına hangi ürünler dahil? Vestel buzdolapları ne kadar? Vestel buzdolabı fiyatları nedir? İşte Vestel 29 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön