14 / 05 / 2024

Vestel'in NASA'da kullanılan su arıtma cihazı! 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Vestel'in NASA'da kullanılan su arıtma cihazı! 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Nobel Kimya ödüllü protein sistemiyle entegre olan Vestel su arıtma cihazı NASA'da da kullanılıyor. Cihazın özellikleri ve fiyatına baktık. 



Elektriğe ihtiyacı yok

Su Arıtma Cihazı aynı zamanda çevre dostu. Çalışmak için elektriğe ihtiyaç duymaz. Plastik şişelere ve damacanalara olan ihtiyacı azaltarak çevreyi korumaya yardımcı olur.

Aktif karbon içeren bir filtredir. Suda bulunan kötü tat, koku ve bulanıklığı, en önemlisi ise kloru giderir.

Vestel in NASA da kullanılan su arıtma cihazı! 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

  • Antimikrobiyal özelliklere sahip gümüş kaplı karbon bir blok. Klor, organik bileşikler ve ağır metaller gibi safsızlıkları giderir. 
  • Bakteri, virüs ve zirai ilaçlar gibi çözünür organik bileşiklerin yanı sıra ağır metalleri sudan ayırarak lezzetli su elde etmenizi sağlar. Musluk suyundaki tüm çözünmüş katıları ve kirleticileri %99'a kadar filtreler.
  • Ön filtre ile benzer özelliktedir. Ek olarak bakterilerden arındırmanın yanı sıra tankta birikecek kötü tat veya kokuyu gidermek için bir önlem adımı olarak kabul edilir

Vestel in NASA da kullanılan su arıtma cihazı! 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

  • 3 yollu musluk kurulum seçeneği ile tezgahınız tadilat görmeden, musluk için tezgahta ek bir delik açılmadan arıtma cihazı musluğunuza bağlanabilir. Böylece ek bir musluk kurulumu yapılmadan tek bir musluk ile hem şebeke suyuna hem de arıtılmış suya aynı anda erişim sağlayabilirsiniz. 
  • Tadilatsız musluk kurulum seçeneği için dilerseniz servis yetkilileri tarafından bilgilendirilebilir, Vestel Arıtma Cıkışlı Eviye Bataryası’nı ek olarak satın alabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için: vestel.com.tr 

Editörün notu: Bu haber 21:00'da yazılmıştır, an itibarıyla güncel Dolar kuru 18:59 TL, Euro kuru 18,20 TL, gram altın fiyatı ise 973 TL'dir.

Arçelik'ten koku yapmayan buzdolabı serisi. 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

En popüler mini buzdolapları burada! 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Son yılların en çok satan dikiş makineleri. 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ankastre setlerde en avantajlı fiyatlar! 20 Ekim 2022 fiyat listesi...


Geri Dön