27 / 04 / 2024

Veysel Tiryaki: Ankara Mobilyacılar Sitesi yeniden canlanacak!

Veysel Tiryaki: Ankara Mobilyacılar Sitesi yeniden canlanacak!

ALTINDAĞ Belediye Başkanı Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası' nda gerçekleştirdiği ziyarette Siteler' de olmaktan ve mobilyacı esnafı ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti açıkladı...



ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Siteler mobilyacı esnaf ve sanatkarını ziyaret etti. Kalabalık esnaf tarafından karşılanan Tiryaki'yi gösterilen ilgi memnun etti. 


Başkan Veysel Tiryaki  Ankara  Mobilyacılar ve Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda gerçekleştirdiği ziyarette Siteler'de olmaktan ve mobilyacı esnafı ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti açıklarken Siteler'in sorunlarının çözümlenmesi için geçmiş dönemde birçok toplantılar yaptığını maalesef başarılı sonuç alamadıklarını izah eden başkan Tiryaki, ülkemizin ilk ve tek toplu mobilya üretim merkezi olan ve ismi ile markalaşan Siteler'in kendi bölgesi içerisinde olduğunu belirterek sorunlarının çözümlenmesinde elinden gelen her türlü desteği vereceğini, Siteler'in yeniden plan yapılarak kentsel dönüşüm içerisinde ıslah edilmesi ve sorunlarının köklü çözümler üretilmesinin mümkün olduğunu belirtti. Başkan 5DASI Veysel Tiryaki, kendisinin de esnaf çocuğu olduğunu ve Siteler'de yerlerinin bulunduğunu belirterek gelecek dönemde de sorunların çözümlenmesi için müşterek çalışmalar yapacağını da vurguladı. Siteler'in Altındağ için hem istihdam hem de ekonomik getir i yönünden önemli bir bölgesinin olduğunu vurguladı. 


Demirhendek Caddesi'ndeki yerinde kendileri tarafından yapılarak odalara verileceğini belirtti. Ayrıca gösterilen yakın ilgi alaka ve samimiyete şükranlarını sunarken Siteler esnafına da kapısının her zaman açık olduğunu söyledi. 


TAKLACI: BU ZİYARET BİZİ MEMNUN ETTİ 


Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı'da Başkan Veysel Tiryaki'nin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtirken, başkanla birçok müşterek toplantılar yaptıklarını sorunlarını dile getirdiklerini belirtti. Hüseyin Taklacı bu güne kadar verdiği destek ve yakın ilgiye Siteler esnafı adına teşekkürlerini iletip kendilerini her zaman ağırlamaktan ve sitelerde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


Ankara İl Gazetesi 


Geri Dön