27 / 04 / 2024

Veysel Tiryaki: Gençlik merkezi sayısı arttı!

Veysel Tiryaki: Gençlik merkezi sayısı arttı!

2013 yılının Altındağ için verimli geçtiğini belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Son üç ayda 25 yatırımımız hizmete girdi. Biz Altındağ'ı evimiz, Altındağlıları ise ailemiz olarak görüyoruz" dedi...





GENÇLİK MERKEZİ SAYISI ARTTI 


Altındağ'ın 'Çinçin' diye adlandırılan gecekondu bölgesinde yapılan Altındağ Kültür Sarayı ise 9 Ekim'de düzenlenen törenle kapılarını açtı. 1500 kişilik solonlu Altındağ Kütür Sarayı ile, Cinçin'in yeni bir yatırım kazandı. Altındağ Kültür Sarayı'nı, Altındağ'a yapılan 4 cami açılışı izledi. 22 Ekim'de Mimar Sinan Cami, Berat Cami, Akşemsettin Cami ve Köy Park Projesi'nin içinde yer alan Altın Köy Cami ibadete açıldı. 


Altındağ Belediyesi, iki gençlik merkezini de törenle açtı. Açılışlar, Battalgazi, Rasim Özdenören ve Aktaş Mahallesi'nde gerçekleşti. Yapımı kısa sürede tamamlanan Ulubey Parkı, Gülpınar Korusu ve Hacı Bayram Veli Parkları da düzenlenen törenle açıldı. Böylece 2005 yılından itibaren yapılan büyük parkların sayısı 30 oldu. 


Altındağ'da 3 ayda 25 projeyi hizmete sundu Altındağ Belediyesi, sonbaharı açılışlarla geçirdi. Yaz dönemi boyunca Altındağ'ın farklı mahallelerinde inşaat çalışmalarını sürdüren, ilçeyi dev bir şantiyeye dönüştüren Altındağ Belediyesi, art arda yaptığı açılışlarla yatırımlarının meyvesini toplamaya başladı. Yapımı tamamlanan tesisleri Eylül, Ekim ve Kasım ayında törenlerle açtıklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Aralık ayı boyunca da pek çok yeni tesisin Altındağlı vatandaşların hizmetine sunulacağını bildirdi. Tiryaki, 2013'iin Altındağ için verimli geçtiğini belirterek, son üç ayda 25 yatırımın hizmete girdiğini dile getirerek, "Biz Altındağ'ı evimiz, Altındağlıları ise ailemiz olarak görüyoruz" dedi. 


PEK ÇOK AÇILIŞ YAPTI 


Altındağ'da hizmete giren tesislerin açılışları, 8 Eylül'de Peçenek Mesire Alanı ile başladı. 400 dönüm arazi üzerine kurulan Peçenek Mesire Alanı, Ankaralılardan yoğun ilgi gördü. Peçenek mesire alanını, 17 Eylül'de açılışı yapılan 11 adet anaokulu takip etti.  Ankara  Valiliği ile imzalanan protokol kapsamında Altındağ'ın 11 farklı mahallesinde inşa edilen okullar Milli Eğitim Bakanlığı'na devredildi. 


Altındağ Belediyesi, 21 Eylül'de ise modern bir kurban satış ve kesim alanını hizmete açtı. Kurban Bayıamı'nda ilk defa kullanılan tesis, AnVeysel Tiryaki karalılardan tam not aldı. Açılış maratonu, 26 Eylül'de Ulucanlar Cezaevi Müzesi ve Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Merkezi ile devam etti. Ekim ayında ise ilk açılış Yunus Emre Halk Çarşısı ile başladı. Daha önce yangında küle dönen çarşı, Altındağ Belediyesi tarafından dört ayda yeniden yapıldı ve 3 Ekim'de açıldı. 

Başkan Tiryaki, açılan ve açılacak olan tüm merkezlerin Altındağlı vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için yapıldığını dile getirerek, "Biz Altındağ'ı evimiz, Altındağlıları ise ailemiz olarak görüyoruz. Yaptığımız tüm projeleri Altındağlıların yaşam kalitesini artırmak, Altındağlı çocuklarımıza daha güzel bir çevre ve gelecek bırakmak için gerçekleştiriyoruz. Altındağ'ın çehresini değiştirmeye yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor" diye konuştu. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, açtıkları tesisler ve verdikleri yeni hizmetlere ek olarak Aralık ayı boyunca pek çok yeni tesisin Altındağlı vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi. Tiryaki, "Biz Altındağ'ı evimiz, Altındağlıları ise ailemiz olarak görüyoruz" diye konuştu. 



Geri Dön