28 / 04 / 2024

Veysi Öncel: Çeşme pahalı algısı yanlış!

Veysi Öncel: Çeşme pahalı algısı yanlış!

Veysi Öncel, Ramazan ayının turizm sezonuna denk gelmesinin bütün otellerdeki doluluk oranını düşürdüğünü belirterek Temmuzun 20' sinden sonra Çeşme'de alışkın olduğumuz o kalabalığı görmeye başlayacağız...



ÇEŞME Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel, "Çeşme pahalı" diyenlerin yanılgı içinde olduklarını söyledi. 



Öncel, Ramazan ayının turizm sezonuna denk gelmesinin bütün otellerdeki doluluk oranını düşürdüğünü belirterek Temmuzun 20'sinden sonra Çeşme'de alışkın olduğumuz o kalabalığı görmeye başlayacağız. Ağustos ayında ise çok iyi rakamlara sahibiz. Eylül ayı da aynı şekilde gözüküyor. Üç ay yeterli mi?' diye sorarsanız Çeşme'de kimse için yeterli değil. Şu anda Çeşme'de evler hala boş. 


Bayramdan sonra bu hareketliliğin artmasını bekliyoruz. Bizi sevindiren ise Çeşme'de marka olan yeni mekanların yer alacak olması" dedi. Çeşme'nin pahalılığına itiraz edenlerin büyük bir yanılgı içinde olduğunu savunan Öncel, "Pahalı olan yerler iş yaparken, diğerleri yapmıyor. Çeşme'de herkese uygun yerler var. Burada 30 liraya da 750 liraya da yer bulmak mümkün. 

Sakız Adası ile ilgili olarak da insanlar hesabı yanlış yapıyor. 

Çeşme ile Sakız Adasını karşılaştırmak doğru değil. Okyanus balığı ile çiftlik balığı arasındaki farkı iyi bilmek gerekiyor" dedi. 



Sabah Egeli


Geri Dön