30 / 04 / 2024

Via Properties ile Finansbank'tan 125 milyon euroluk anlaşma!

Via Properties ile Finansbank'tan 125 milyon euroluk anlaşma!

Finansbank, Via Properties tarafından Tuzla'da gerçekleştirilen Viaport Marin ve şu ana kadar tamamlanmış diğer projelerin finansmanına yönelik olarak toplam 125 Milyon Euro'luk 8 yıl vadeli proje finansmanı anlaşması imzaladı...



Finansbank, Via Properties tarafından Tuzla'da gerçekleştirilen Viaport Marin ve şu ana kadar tamamlanmış diğer projelerin finansmanına yönelik olarak toplam 125 Milyon Euro'luk 8 yıl vadeli proje finansmanı anlaşması imzaladı. Finansbank, proje bedelinin tamamını tek başına karşılayacak. Finansbank ve Via Properties grubu arasındaki kredi sözleşmesi imza töreninde konuşan Finansbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Şahinbaş, Finansbank olarak Via Properties ile proje finansmanı kapsamında başlatılan bu çalışmanın ilişkilerde bir başlangıç olacağını, ilerleyen dönemde yeni işbirliklerine imza atacaklarını söyledi. 


Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar ise, "Gayrimenkul sektörünün en büyük anlaşmalarından birini Finansbank ile birlikte imzalamaktan dolayı gurur duyuyoruz. Grubumuz, Viaport Marin projesi ile İstanbul'a yeni bir cazibe merkezi kazandırmaya hazırlanıyor" açıklamasını yaptı. 



Posta 


Geri Dön