29 / 04 / 2024

Finansbank 125 milyon euroluk anlaşma

Finansbank 125 milyon euroluk anlaşma

Finansbank, Via Properties tarafından Tuzla'da gerçekleştirilen Viaport Marin ve şu ana kadar tamamlanmış diğer projelerin finansmanına yönelik olarak toplam 125 Milyon Euro'luk 8 yıl vadeli proje finansmanı anlaşması imzaladı...

Via Properties ile Finansbank'tan 125 milyon euroluk anlaşma!

Finansbank, Via Properties tarafından Tuzla'da gerçekleştirilen Viaport Marin ve şu ana kadar tamamlanmış diğer projelerin finansmanına yönelik olarak toplam 125 Milyon Euro'luk 8 yıl vadeli proje finansmanı anlaşması imzaladı...

Kiler GYO'nun portföy değeri 2023'te 22 milyar 125 milyon TL'ye yükseldi!

Kiler GYO'nun portföy değeri 2023'te 22 milyar 125 milyon Türk Lirası'na ulaştı. İşte detaylar...

Gedik İleri Kaynak Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gedik İleri Kaynak Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te 125 milyon 575 bin 713,42 TL sermaye bedeli ile Hülya Gedik, Erkan Akten ve Cezmi Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

Merkezefendi Belediyesi'nden 125.2 milyon TL'ye konut imarlı arsa!

Denizli İli Merkezefendi Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Şemikler Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 125 milyon 240 bin TL olarak açıklandı.

Merkez Bankası rezervleri 31 haftanın en yüksek seviyesine çıktı! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından Haftalık Para ve Banka İstatistiklerine göre, TCMB toplam rezervleri, 20 Ekim haftasında bir önceki haftaya göre 1 milyar 627 milyon dolar artış göstererek, 126 milyar 125 milyon dolara çıktı.

QNB Finansbank ve EBRD deprem bölgesi için 110 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı!

QNB Finansbank ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), depremden etkilenen kişi ve kurumlara kullandırılmak için 110 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı.

Manisa Büyükşehir, 125 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa satacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Yunusemre ilçesinde yer alan arsayı 125 milyon TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Vakıf Gayrimenkul GYO 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan Arsa satın aldı!

Vakıf Gayrimenkul GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan arsa satın aldığını duyurdu.

Emlak Konut GYO Bodrum'dan 1 milyar TL'ye arsa aldı!

Emlak Konut GYO, Muğla Bodrum'da bulunan taşınmazların, toplam 1 milyar 22 milyon 744 bin 320 TL bedelle satın alınmasına ve şirket mülkiyetindeki Esenyurt'ta bulunan taşınmazın 125 milyon TL bedelle satışına ilişkin Çevre, Şehircilik ve İkim Değişikliği Bakanlığı arasında protokol imzaladı. 

Jeffrey Epstein’ın Little St James adası 125 milyon dolara satılıyor!

Hapishanede intihar eden milyarder iş insanı Jeffrey Epstein'ın lüks bir ev inşa ettiği Little St James adası, 125 milyon dolar bedelle satışa sunuluyor. 

Ön ödemeli konut satışlarında şok! En çok ceza kesilen alan oldu!

Ticaret Bakanlığı tarafından Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun çerçevesinde geçtiğimiz sene 85 firma için yaklaşık 125 milyon TL idari para cezası uygulandı ve en çok cezanın ön ödemeli konut satışında ve abonelik sözleşmelerinde uygulandığı ifade edildi.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya parsellerinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya parsellerinin değeri 125 milyon TL olarak belirlendi. KDV dahil ise 147 milyon 500 bin TL değer biçildi. 

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi açıldı!

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi 125 milyon TL yatırım bedeli ile Harun Çalışkan, Hasan Çalışkan ve Tuncay Birdal tarafından açıldı.

Pendik'teki dev arsa 125 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy Mahallesi, 3962 ada 12 parselde yer alan arsa 125 milyon TL'ye satışa sunuldu. 

Finansbank 125 milyon euroluk anlaşma Haberi

Finansbank 125 milyon euroluk anlaşma


Finansbank ile Via Properties Grubu arasında, Tuzla Viaport Marin yatırımının yanı sıra grubun finansal ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla proje finansmanı anlasması imzalandı. Finansbank, Via Properties'in Viaport Marin ve su ana kadar tamamlanmış diğer projelerinin finansmanına yönelik 125 milyon Euro'luk 8 yıl vadeli proje finansmanını karşılayacak. Düzenlenen imza töreninde konuşan Finansbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sahinbas "ilerleyen dönemde bireysel bankacılık, kredi kartları, POS gibi farklı bankacılık ürünlerinde de genişleyecek isbirliklerine imza atacağız" dedi. Via Properties Başkanı Coşkun Bayraktar ise "Grubumuzun, 750 yat kapasiteli ve bir de oteli barındıran projesini Mayıs 2015'te acıyoruz" diye...