27 / 04 / 2024

Viaport Venezia Konutları'nda teslimler 2014'te! 321 bin TL'ye!

Viaport Venezia Konutları'nda teslimler 2014'te! 321 bin TL'ye!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Viaport Venezia

Gaziosmanpaşa'da TEM'in yanında inşa edilen ve Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Viaport Venezia Konutları'nda teslimler 2014'te gerçekleştirilecek. Viaport Venezia Konutları'nda fiyatlar 321 bin TL'den başlıyor...



1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar bir çok konut tipinin bulunduğu ve İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da inşa edilen  Viaport Venezia  82 bin metrekare inşaat alanına sahip. 2 bin 200 konuttan oluşan Viaport Venezia Konutları'nda, yüzde 5 peşinat ödemek yeterli oluyor. Yüzde 5 peşinat ödeyince yüzde 20'lik tutar teslimde yani 2014 yılında ödeniyor. Geri kalan yüzde 75'lik kısım ise banka kredisi ile ödenebiliyor. İsterseniz firma bünyesinde yer alan ödeme seçeneklerinden de yararlanılabiliyor.


Viaport Venezia projesinde 108 aylık taksitler için 0,65 faiz oranı uygulanıyor.


Viaport Venezia Konutları, Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası ile yükseliyor. 5 bloktan oluşan projede bloklar, Bellini, Puccini, Marco Polo, Palladio ve Vivaldi olarak adlandırıldı.


Viaport Venezia Konutları'nda fiyatlar 321 bin liradan başlıyor.


Karma konseptli olarak konumlandırılan Viaport Venezia Konutları'nda konut, ofis, otel ve alışveriş merkezi yer alıyor.


Viaport Venezia Konutları'nda daire teslimleri 2014 yılında gerçekleştirilecek. Projede; yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, yürüyüş yolları, büyük meydanlar, alışveriş alanları, spor alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark mevcut.



Telefon: 444 8 842

Web Adresi: www.viaportvenezia.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön