30 / 04 / 2024

Viaport Venezia nerede?

Viaport Venezia nerede?

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Viaport Venezia

Viaport Venezia nerede sorusunun yanıtı hem krokili hem de adresli olarak haberimizde yer alıyor. Viaport Venezia'da yer alan konutların 2014 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor



Gaziosmanpaşa'da inşa edilen  Viaport Venezia  Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından yükseliyor. Viaport Venezia nerede sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim...


Viaport Venezia Konutları kapsamında 2 bin 200 daire ile 5 blok bulunuyor. Viaport Venezia Evleri kapsamında inşaat alanı 82 bin metrekare olarak belirlendi.


Viaport Venezia Gaziosmanpaşa satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa fiyat listesi!

1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 321 bin TL'den, 

3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 701 bin 851 TL'den, 

4 oda 1 salon dairelerin fiyatları 978 bin 917 TL'den başlıyor. 


Viaport Venezia Gaziosmanpaşa ödeme koşulları kapsamında banka kredisi uygulanarak vadelendirme yapılıyor. Viaport Venezia Gaziosmanpaşa teslim tarihi Aralık 2014 olarak belirlendi. 


Viaport Venezia Gaziosmanpaşa Evleri kapsamında yürüyüş yolları, sauna, fitness center, oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu ve alışveriş alanları yer alıyor. 


Viaport Venezia nerede? Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL


Viaport Venezia nerede?


Viaport Venezia nerede?


Viaport Venezia Gaziosmanpaşa iletişim

Telefon: 444 8 842   

Web adresi: www.viaportvenezia.com


projeye sor



Geri Dön