29 / 04 / 2024

Viaport Venezia ödeme!

Viaport Venezia ödeme!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Viaport Venezia

Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından yükselen Viaport Venezia ödeme bilgilerinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor...





İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde hayata geçirilen  Viaport Venezia  5 bloktan oluşuyor. Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzasını taşıyan Viaport Venezia projesi 82 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


 Toplam 2 bin 200 adet dairenin bulunduğu Viaport Venezia projesinde  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde daire tipleri bulunuyor. Viaport Venezia ödeme bilgisine geçmeden önce projenin fiyatlarını aktaralım: 


Viaport Venezia daire fiyatları: 


Viaport Venezia projesindeki 1+1 daireler 276 bin 900 TL, 2+1 daireler 456 bin 751 TL, 3+1 daireler 581 bin 134 TL, 4+1 daireler 889 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş durunda. Ayrıntı olarak Viaport Venezia ödeme planı şöyle: 



Viaport Venezia ödeme:



Viaport Venezia ödeme planı dahilinde sunulan seçeneklere göre daire sahibi olmak için yüzde 5 peşinat veriliyor. Kalan miktar ise 1 yıl ötelenebildiği gibi aynı zamanda 108 aya kadar vadelendirilebiliyor. Viaport Venezia ödeme seçeneklerinin ikincisinde ise banka kredisi kullanılabiliyor.



Viaport Venezia ne zaman teslim?


Viaport Venezia ne zaman teslim, sorusuna 2014-Aralık olarak cevap veriliyor. 



Viaport Venezia ulaşım: 


Viaport Venezia adres: Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL

Viaport Venezia telefon numarası: 444 8 842   


Viaport Venezia kroki:


Viaport Venezia ödeme!

Viaport Venezia 'da  Türk hamamı, sauna, jakuzi, dinlenme odaları, otopark ve güvenlik hizmeti, yürüme parkuru, pilates, fitness center, buhar odası, kafeler ve restoranlar gibi olanaklar bulunuyor. 



Telefon: 444 8 842   

Web adresi: www.viaportvenezia.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön