29 / 04 / 2024

Viaport Venezia ulaşım!

Viaport Venezia ulaşım!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Viaport Venezia

Viaport Venezia ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy- Gaziosmanpaşa Avrupa Yakası olarak belirlendi. Projede fiyatlar 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor



Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı projesi olan  Viaport Venezia  projesi kapsamında 2 bin 200 konut bulunuyor. Gaziosmanpaşa'da yükselen Viaport Venezia Evleri satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Toplamda 5 bloğun bulunduğu Viaport Venezia Gaziosmanpaşa'da  dinlenme alanları, kapalı otopark, alışveriş alanları, spor alanları, yüzme havuzu, fitness center ve yürüyüş yolları bulunuyor. Projede toplam inşaat alanı 82 bin metrekare olarak belirlendi. 


Bayraktar Viaport Venezia Gaziosmanpaşa satış fiyatları 321 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Bayraktar Viaport Venezia Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşinat sonrasında yüzde 20'si teslimde ödeniyor ve geri kalan kısmı banka kredisiyle taksitlendiriliyor. Taksitler bir yıl erteleniyor. Gürsoy Viaport Venezia teslim tarihi Aralık 2014 olarak belirlendi. 


Viaport Venezia ulaşım bilgileri!

Viaport Venezia ulaşım: Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL



Viaport Venezia ulaşım


 Viaport Venezia ulaşım!



Viaport Venezia satış ofisi

Telefon: 444 8 842   

Web adresi: www.viaportvenezia.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön