30 / 04 / 2024

Viaport Venezia ulaşım!

Viaport Venezia ulaşım!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Viaport Venezia

Viaport Venezia ulaşım bilgisi Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa olarak belirlendi. Viaport Venezia projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı...



Viaport Venezia projesi, Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından Gaziosmanpaşa Bölgesi içinde İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yükseliyor. Viaport Venezia ulaşım bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. 


2 bin 200 konuttan meydana gelen Bayraktar  Viaport Venezia  satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak müşterilere sunuluyor. 


Viaport Venezia ulaşım!


82 bin metrekarelik inşaat alanından oluşan Gürsoy Viaport Venezia satış fiyatları 321 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Viaport Venezia Gaziosmanpaşa ödeme koşulları kapsamında banka kredisi öncesidne yüzde 5 peşinat ödeniyor. Teslimde ise yüzde 20'si ödeniyor. 


Viaport Venezia Gaziosmanpaşa teslim tarihi Aralık 2014 olarak planlanıyor. Viaport Venezia Gaziosmanpaşa Evleri'nde  alışveriş alanları, spor alanları, yüzme havuzu,dinlenme alanları, kapalı otopark ve fitness center bulunuyor. Projede 5 blok yer alıyor.  


Viaport Venezia ulaşım bilgileri!

Viaport Venezia ulaşım: Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL


Viaport Venezia ulaşım!


Viaport Venezia Evleri iletişim

Telefon: 444 8 842   

Web adresi: www.viaportvenezia.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön