02 / 05 / 2024

Viaport Venezia'daki ofislerin yüzde 40'ı satıldı!

Viaport Venezia'daki ofislerin yüzde 40'ı satıldı!

Viaportvenezia projesinde bulunan konutların yüzde 85'inin satışının gerçekleştirilmesinden sonra iş dünyasına yeni bir soluk getirecek olan 221 adetten oluşan Venedik ofisleri etabı nisanda satışa sunulmuştu...




VİA Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Venedik konseptli karma proje Viaportvenezia, tamamlanmaya gün sayıyor. Projede bulunan konutların yüzde 85'inin satışının gerçekleştirilmesinden sonra iş dünyasına yeni bir soluk getirecek olan 221 adetten oluşan Venedik ofisleri etabı nisanda satışa sunuldu. Yaklaşık bir aylık sürede ofislerin yüzde 40'ının satışı gerçekleşti. Ağnlıklı olarak KOBİ'lerin projeye ilgi duyduğunu ifade eden Viaport Venezia Satış & Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, "Ofis ve diğer ticari alanlarda gerçekleşen yüzde 18'lik KDV oranı, konuta göre bir yük olarak görülebilir. Ancak bunu vergi iadeleriyle avantaja dönüştürebilen kesimler, özellikler KOBİ'ler, alımlarında ofisleri tercih etmeye başladı" diye konuştu. 


OFİS ALIMI GİDER KALEMİ 

Viaport Venezia'da kurulan satış ekibi KOBİ'lere özel sunumlar yapıyor. Bu sunumlar doğrultusunda KOBİ'lerin ne istediklerini gözlemleyip, analiz ettiklerini aktaran Hayırlıoğlu, "Kobiler ofis alımlarını bir gider kalemi olarak görüyorlar. Biz 9 yılda kendisini amorti edeıı bir yatırımdan bahsediyoruz. Konutta bu süre 15-20 yıl" dedi. KOBİ'lerin kolaylıkla ofis sahibi olabilmesi için düzenlenen kampanyada yüzde 25 peşin, geri kalan yüzde 25 teslimde ödenebiliyor. Yüzde 50'lik kısım içinse 12 ay vade farksız taksit imkânı sunuluyor. Metrekaresi 6 bin TL'den satışa sunulan ofislerin metrekare fiyatının teslimde 9 bin 500 TL'yi bulacağı öngörülüyor. 


AYDA 1.5 MİLYON ZİYARETÇİ 

Projenin Mayıs 2015'te tüm fonksiyonlarının hayata geçmesi ile birlikte, Venezia ayda 1 buçuk milyon kişi tarafından ziyaret edilecek. Veııezia'daki ofislerin hemen yanı başında bulunan fitness ve SPA merkezi, ofis çalışanlarına özel hizmet verecek. 



Tel: 0212 618 10 46

Web : venediksaraylari.com


Sabah




Geri Dön