27 / 04 / 2024

Anatolia Park Çiğli Evleri'nin yüzde 40'ı satıldı!

Anatolia Park Çiğli Evleri'nin yüzde 40'ı satıldı!

Fe Metal tarafından hayata geçirilen Anatolia Park Çiğli Evleri'nde dairelerin yüzde 40'ı satıldı.Dairelerin 230 bin ile 260 bin arasındaki fiyat aralığıyla satış yapıldığı projede, düşük faizli ve 120 aya varan vadelerle de ödeme yapılıyor.



Fe Metal tarafından hayata geçirilen Anatolia Park Çiğli Evleri'nde dairelerin yüzde 40'ı satıldı. Ulaşımda da kolaylık sağlayan projede son teknoloji kullanıldı. Krediye uygun olma özelliğiyle konut sahibi olmak isteyenlere cazip gelen proje, izmir Çiğli'de geri kalan sakinlerini bekliyor. 

Dairelerin 230 bin ile 260 bin arasındaki fiyat aralığıyla satış yapıldığı projede, çok düşük faizli ve 120 aya varan vadelerle de ödeme kolaylığı sağlanabiliyor. Çiğli Atasanayi ve Metro İstasyonu çıkışı lokasyonu ile de ilgi toplayan Anatolia Park Evleri, alışveriş noktalarına yakın, Çiğli Devlet Hastanesi ve Katip Çelebi Üniversitesi karşısında, Gediz Üniversitesi Tıp Fakültesi yanında bulunuyor. Çok sayıda özelliği içinde barındıran ile Anatolia Park Evleri'nin, kısa zamanda kira geliri sağlama avantajına da sahip olduğu belirtildi. Binalar TV tesisatlarında Digitürk ve Dsmart altyapısı ve özel peyzajlı dinlenme alanıyla güvenli ve yüksek standaılda yaşam alanı hayallerini gerçekleştiriyor. Projenin sunduğu diğer bir özellik ise çelik kapı, PVC doğrama, Egenpen Deceuninck marka pervazlı çift camlar, salon ve balkonlarda sürme mekanizması, motorlu panjur sistemi, merkezi sıcak su, merkezi sistem doğalgazlı ısıtma olarak sıralanıyor. 


Gözlem


Geri Dön