09 / 05 / 2024

Anatolia Park Çiğli Evleri iletişim

Anatolia Park Çiğli Evleri iletişim

Fe Metal tarafından hayata geçirilen Anatolia Park Çiğli Evleri'nde dairelerin yüzde 40'ı satıldı.Dairelerin 230 bin ile 260 bin arasındaki fiyat aralığıyla satış yapıldığı projede, düşük faizli ve 120 aya varan vadelerle de ödeme yapılıyor.

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı yapılıyor!

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı geliyor. İSKİ'ye ait boş binaların yıkılmasıyla yapılacakı parkın inşaat çalışmaları havadan görüntülendi. 

Çiğli'deki Bintaş Park Evleri satışta!

Çiğli'de tamamlanarak yaşama açılmaya hazır olan Bintaş Park Evleri, düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. İzmir Çiğli'de hayata geçirilen projede fırsatlar sürüyor.

Şişli'deki parklar yenileniyor!

Şişli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şişli sınırları içinde yer alan park ve yeşil alanları yenileyor. Yapılan çalışmalarŞa parklara daha modern bir görünüm kazandırılıyor.

Çiğli Egekent'e 6 dönümlük park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, modern semt park yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Çiğli Ege Kent Mahallesi'nde yapımına başlanan 6 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor.

Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Ahmet Taner Kışlalı mahallesinde lavanta, kekik, yasemin ile defne yaprağı kokularının yayılacağı 19 bin metrekarelik yeni bir park kuruyor. 350 ağacın dikileceği park, aynı zamanda seyir teraslarıyla kentlilerin yeni buluşma noktası olacak.

Şişli Belediyesi'nden tünel projesine itiraz!

CHP'li Şişli Belediyesi Maçka Parkı'nın bir bölümüne yapılması planlanan tünel projesiyle ilgili imar planlarına itiraz etti.

İzmir Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1999 yılında uğradığı bombalı saldırıda hayatını kaybeden Kültür eski bakanlarından Ahmet Taner Kışlalı’nın adını, Çiğli’de 19 bin metrekarelik alanda oluşturacak yeni semt parkında yaşatacak. Park, güçlü yeşil dokusuyla dikkat çekecek.

Çiğli Park Yücesoy'un yüzde 50'si satıldı!

İzmir'in Çiğli ilçesinde hayata geçirilen Park Yücesoy projesinde konutların yüzde 50'si satıldı. 2 blok olarak inşa edilen projede konutların 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Şişli Queen Central Park ev fiyatları!

Şişli Queen Central Park ev fiyatları 535 bin TL'den başlayarak değişiyor. Sinpaş GYO imzasını taşıyan Queen Central Park projesinde teslimler Eylül 2018'de yapılıyor...

Sinpaş Queen Central Park Şişli satılık!

Sinpaş Queen Central Park Şişli satılık daire fiyatları 494 bin liradan başlıyor. Queen Central Park Residence projesinde daire teslimleri Eylül 2018'de yapılacak...

Şişli Queen Central Park daire fiyatları!

Şişli Queen Central Park daire fiyatları 494 bin 27 liradan başlangıç gösteriliyor. Sinpaş GYO projesi Queen Central Park'ta 1.080 adet daire yer alıyor...

Queen Central Park Şişli teslim tarihi!

Queen Central Park Şişli projesi 700 milyon lira yatırım bedeline sahip. Sinpaş Queen Central Park projesinde yüzde 5 peşinatla ödeme seçeneği sunuluyor...

Anatolia Park Çiğli Evleri iletişim Haberi

Anatolia Park Çiğli Evleri iletişim

Fe Metal tarafından hayata geçirilen Anatolia Park Çiğli Evleri'nde dairelerin yüzde 40'ı satıldı. Ulaşımda da kolaylık sağlayan projede son teknoloji kullanıldı. Krediye uygun olma özelliğiyle konut sahibi olmak isteyenlere cazip gelen proje, izmir Çiğli'de geri kalan sakinlerini bekliyor. 

Dairelerin 230 bin ile 260 bin arasındaki fiyat aralığıyla satış yapıldığı projede, çok düşük faizli ve 120 aya varan vadelerle de ödeme kolaylığı sağlanabiliyor. Çiğli Atasanayi ve Metro İstasyonu çıkışı lokasyonu ile de ilgi toplayan Anatolia Park Evleri, alışveriş noktalarına yakın, Çiğli Devlet Hastanesi ve Katip Çelebi Üniversitesi karşısında, Gediz Üniversitesi Tıp Fakültesi yanında bulunuyor. Çok sayıda özelliği içinde barındıran ile Anatolia Park Evleri'nin, kısa zamanda kira geliri sağlama avantajına da sahip olduğu belirtildi. Binalar TV tesisatlarında Digitürk ve Dsmart altyapısı ve...