17 / 05 / 2024

Victorias Secret Türkiye mağazası Nişantaşı'nda üstsüz!

Victorias Secret Türkiye mağazası Nişantaşı'nda üstsüz!

Victorias Secretin İstanbuldaki ilk mağazasında iç çamaşırlarının sadece altları satılıyor, sutyenler satılmıyor. Mağaza ilk gün yaptığı soft açılışa rağmen yoğun izdihamla karşılaştı



 

Dünyanın önde gelen iç çamaşırı ve güzellik ürünleri markası, aynı zamanda dünyanın en ünlü moda şovlarıyla da dikkat çeken Victorias Secret, ilk mağazasını Citys Nişantaşında açtı.

Türkiyedeki ilk mağaza, markanın havalimanlarına özel hazırlanan Victorias Secret Beauty and Accessories konseptinde. Mağazada vücut kremleri, parfüm, makyaj malzemelerinden oluşan geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Kanat takan mankenlerin şovlarıyla bilinen Victorias Secretin İstanbuldaki ilk mağazasında iç çamaşırlarının sadece altları satılıyor, sutyenler satılmıyor. Mağaza ilk gün yaptığı soft açılışa rağmen yoğun izdihamla karşılaştı.

Külotlar yağmalandı

Victorias Secret Beauty and Accessories mağazası, önceki gün öğlen saatlerinde bir açılış yaptı ancak markanın fanları, sabah erken saatlerde mağaza önünde birikmeye başladı. Öğlen açılan mağazadaki ürünlerin çoğu akşam saatlerine kadar tükendi. En çok parfümler ve vücut bakım ürünleri ilgi görürken, külotlar neredeyse yağmalandı. Mağazada kimi zaman izdiham nedeniyle alışveriş yapmak mümkün olmadı. Markaya 13-15 yaş aralığındaki genç kızların yoğun ilgi gösterdiği de dikkatlerden kaçmadı.

iPad kılıfı bile var

Havalimanında doğan Victorias Secret Beauty and Accessories konsepti çok başarılı olunca, Amerika dışında yayılmaya başlayan marka bu formatı kullanmaya başladı. Efsane iç giyim markası, bir çeşit test sürüşü kabul edilen bu konsept ile yeni pazarlara giriyor ve daha sonra bütün iç giyim koleksiyonunun yer aldığı Victorias Secret mağazalarını açıyor. Markayı Türkiyeye Shaya ve Park Bravo Grubunun ortaklaşa kurduğu Shaya-Park Bravo şirketi getirdi ve aynı konseptteki ikinci mağaza Aralık ayı sonunda İstinyeParkta açılıyor.

Citys ünlüleri mağaza önünde fotoğraf çektirdi

Victorias Secret Beauty and Accessories mağazası ünlü simaların da ilgisiyle karşılaştı. Cemiyet hayatının ve ekranların önemli isimleri açılış gününü ve sonraki günü kaçırmadı. Pek çok ünlü isim mağaza önünde fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Ceylan Çapa, Yavuz Seçkin mağaza önünde fotoğraf çektiren isimler arasında yer alıyor. İzzet Çapa ise melek kanatlarıyla fotoğraf çektirdi.

Demet Cengiz Bilgin / HÜRRİYET

 


Geri Dön