29 / 04 / 2024

Vira İstanbul Beylikdüzü lokasyon!

Vira İstanbul Beylikdüzü lokasyon!

Firma: Gül Proje

Proje: Vira İstanbul

Vira İstanbul Beylikdüzü lokasyon bilgisi kapsamında Kavaklı sahiline yakın mesafede hayata geçiriliyor.Projede toplam 1.155 konut ve 38 cadde mağazası bulunuyor.



Vira İstanbul Beylikdüzü lokasyon bilgisi kapsamında Megakent yakınında inşa ediliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.


Fiyat ve ödeme bilgisinin netleşmediği  Vira İstanbul  Beylikdüzü Konutları'nda basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, fitness, sauna, otopark gibi ortak alanlar bulunuyor.


Eylül ayında lanse edilmesi planlanan Vira İstanbul Kavaklı'da konutların bir bölümü 2.kat itibariyle denizi manzarasına sahip oluyor.


630 milyon yatırımla Beylikdüzü Kavaklı'da hayata geçirilen proje 17 bloktan meydana geliyor. Projede bloklar az ve çok katlı olarak tasarlandı.


Hafriyat çalışmalarının devam ettiği Belikdüzü Vira İstanbul'da teslimlerin 2017 yılının sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor.


Vira İstanbul Beylikdüzü lokasyon!

Megakent ve Kavaklı sahiline yakın mesafede bulunan Vira İstanbul Evleri  Gül Proje  imzası taşıyor. Projede 1.155 adet konut ve 38 cadde mağazasına yer veriliyor.


Beylikdüzü Vira İstanbul satış ofisi

Telefon : 0212 876 76 61

Web : www.gulproje.com.tr

Meryem KURTULDU/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön