09 / 05 / 2024

Vitara Hibrit'e şok zam! 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Vitara Hibrit'e şok zam! 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Suzuki Vitara Hybrid SUV Şubat 2023 fiyatları belli oldu. Peki, Suzuki Vitara Hybrid'in fiyatı ne kadar? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi...



Suzuki Vitara Hybrid SUV Şubat 2023 fiyatları belli oldu. Suzuki Vitara Hybrid bu ay şok fiyat artışı aldı! Profesyonel donanım ve gelişmiş güvenlik özellikleri, ister şehirde ister uzun yolculuklarda konforlu ve verimli sürüş sağlar. Suzuki Vitara Hibrit standart olarak iki sensör, bir kör nokta göstergesi ve bir arka çapraz trafik sensörü aracılığıyla fren yardımı ile birlikte gelir. Bir trafik işareti tanıma sistemi, şeritten ayrılma uyarısı ve uyarı sistemi ve uyarlanabilir hız sabitleyici içerir.

Suzuki Vitara Hybrid, standart olarak iki sensörlü bir fren asistanıyla birlikte gelir: kör nokta asistanı ve çapraz trafik asistanı. Trafik işareti tanıma sistemi, şerit değiştirme uyarı ve uyarı sistemi ve uyarlanabilir hız sabitleyici sistemi vardır.

Suzuki Vitara Hybrid standart olarak iki sensörlü Fren Yardımı, Kör Nokta Uyarısı ve Arka Çapraz Trafik Uyarısı ile birlikte gelir. Trafik işareti tanıma sistemi, şerit değiştirme uyarı ve uyarı sistemi ve uyarlanabilir hız sabitleyici sistemi vardır.

Suzuki Vitara Hybrid fiyatı resmi olarak açıklandı. Akıllı hibrit teknolojisi ile birçok sürücünün ilgisini çeken Suzuki Vitara Hibrit'in yeni fiyatı şaşırttı! Sürücüler tarafından her türlü yola uyum sağlayan SUV teknolojisi ile tanınan Suzuki Viatra Hybrid, xDrive sistemi ile ilgi odağı oluyor. Viatra'nın ön camında monoküler ve lazeri birleştiren bir kamera bulunur. Bu kombinasyon yakın mesafede ve gece aydınlatma sağlar. Lazer sensörler sayesinde uzun ve orta mesafelerde trafik işaretleri, yayalar ve diğer trafik unsurları tanınır. Suzuki Viatra Hybrid bu nedenle yüksek düzeyde güvenlik sunar. 

Suzuki Vitara Hybrid'in fiyatı ne kadar? Suzuki Vitara Hybrid kaç TL'ye satılıyor? Suzuki Vitara Hybrid'in 100 KM'deki yakıt tüketimi ne kadar? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön