05 / 05 / 2024

VitrA ve Artema banyolara uyum getiriyor!

VitrA ve Artema banyolara uyum getiriyor!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, banyo ve karo koleksiyonlarındaki 2012 trendlerini, 14-18 Mart 2012 tarihleri arasında düzenlenen 24. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera'da tanıtıyor



Burgbad’ın banyo mobilyalarının da sergilendiği fuarda; VitrA ve Artema'nın koleksiyonları, sadeyle gösterişliyi, klasikle moderni uyum içinde bir araya getirmesiyle dikkat çekiyor.
 
Eko-inovasyon odaklı üretim anlayışı doğrultusunda banyo alanlarını yeniden tanımlayan VitrA ve Artema’nın 2012 banyo koleksiyonunda; doğallık, sadelik, estetik ve işlevselliği bir araya getiren inovatif ürünler sergileniyor. Her banyoya uygun klasik modellerin yanında, yıkanma alanlarını farklılaştırmak isteyenlere yönelik alternatif renk ve ebatta ürünlerin de ziyaretçilerin ilgisine sunulduğu koleksiyon, zarifçe işlenmiş detaylar ve akıllı tasarım çözümleri sayesinde modern yaşamın gereksinimlerine uyum sağlıyor. Doğal kaynakları koruma anlayışıyla geliştirlen inovatif pisuvar ve armatürler ise, sürdürülebilir bir dünya için su tüketimini en aza indiren çözümler sunuyor.

Yaşam trendlerinden ilham alan kaplama çözümleriyle mekanlarda fark yaratan VitrA’nın yeni karo koleksiyonları da ilk kez Unicera’da görücüye çıktı. Klasik, modern ve doğal çizgilerden vazgeçemeyenlere yönelik seçenekler sunan koleksiyon, farklı desen ve dekor alternatifleriyle, yüzeylere popüler tarzları taşıyor. 25x70 cm ebatlı karolarıyla duvarlara yeni bir boyut kazandıran 2012 koleksiyonu yaşam alanlarına eşsiz dokunuşlar katıyor. Natürel renkleri ve parlak yüzeyleriyle dikkat çeken seriler, altın, platin ve pırıltılı efektleriyle döşendikleri mekanları yeniden tanımlıyor.


Geri Dön