14 / 05 / 2024

Toplu taşıma kullananlar dikkat! Bunu yapmadan yola çıkmayın

Toplu taşıma kullananlar dikkat! Bunu yapmadan yola çıkmayın

2023'ün girmesiyle abonman ve üyelik işlemlerinde de güncelleme ve yenileme yapılmaya başladı. İstanbulkart kullanıcılarına gelen SMS'in akabinde internette en çok aratılan konu, İstanbulkart vizeleme ne kadar? İstanbulkart vizeleme nereden yapılır? soruları oldu.



İSTANBULKART VİZELEME NEDİR?

İstanbul'da kullanılan toplu taşıma öğrenci, öğretmen ve 60 yaşın üstündeki vatandaşlar toplu ulaşımda indirimli bir şekilde ulaşımdan faydalanmaktadır.  İndirimli İstanbulkartlar için her sene vizeleme adı altında güncelleme yapılmaktadır. Vizeleme güncellemesi olmayan kartların avantajlı geçerliliği ortadan otomatik olarak kalkmaktadır. Bu nedenle her sene vize yenilemeyi gerçekleştirmeniz zorunludur.

Toplu taşıma kullananlar dikkat! Bunu yapmadan yola çıkmayın


İSTANBULKART VİZELEME İŞLEMİ NE ZAMAN, 

İstanbulkart kullanıcılarına gelen bilgilendirme içeren SMS şöyle;

"Ogrenci Istanbulkart'inizin indirimli son kullanim tarihi 31.12.2022'dir. Indirimli tarifenizi kullanmaya devam etmek istiyorsanız sene bitimine  kadar 13 TL karsiliginda vizeleme  islemini biletmatiklerden veya Istanbulkart Mobil'den yapılabilir. Sene bitimine kadar vizeleme islemini bitirmezseniz bile ogrencilik durumunuz devam ettigi surece 2023 sene icinde istediğiniz zaman vizeleme islemini yapabilir, indirimli tarifenizi tekrar kullanmaya baslayabilirsiniz."

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön