03 / 05 / 2024

Vodafone Arena'nın kesin açılış tarihi Şubat'ta açıklanacak!

Vodafone Arena'nın kesin açılış tarihi Şubat'ta açıklanacak!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, sene sonu Vodafone Arena'da şampiyonluk turu atmak istediklerini dile getirdi. Orman Vodafone Arena'nın kesin açılış tarihini şubat ayının ortalarında açıklayacaklarını kaydetti.



Fulya'da Beşiktaş Kulübü Şan Ökten Tesisileri'nin yenilenmesi için yapılan yıkım işlemine katılan Orman, burada basın mensuplarını açıklamalarda bulundu.


- "Vodafone Arena'da şampiyonluk turu atmak istiyoruz"


Fikret Orman, önceliklerin lig olduğunu ve sene sonu Vodafone Arena'da şampiyonluk turu atmak istediklerini dile getirdi.


Her maça kazanmak isteğiyle çıktıklarını anlatan Orman, "Vodafone Arena'da şampiyonluk turu atmak istiyoruz. Türkiye Kupası'nda da gittiğimiz yere kadar gideceğiz. Her zaman önceliğimiz lig şampiyonluğu. Beşiktaş'ın konsantrasyonu şampiyonluktur" ifadelerini kullandı.


- "Ayıp ediyorlar"


Fikret Orman, Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda dün Sivas Belediyespor'a yenilmesi ve 1461 Trabzon'un elenmesi üzerine teknik direktör Şenol Güneş'e özellikle sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilerle ilgili şöyle konuştu: 


"Ayıp ediyorlar. Şenol hocanın ne kadar dürüst, ilkeli bir duruş adamı olduğunu herkes biliyor. Maç kazanılır, kaybedilir. Böyle bir şey ayıp. Fazla yorum yapmak istemem. Sosyal medya çıkınca yiğitlik öldü. Herkes oradan yazıyor. Yalan yanlış ithamlarla kuru iftira atıyorlar. Üzücü."



Orman transferi kapattıklarını da belirtirken, Vodafone Arena'nın kesin açılış tarihini şubat ayının ortalarında açıklayacaklarını kaydetti.


AA


Geri Dön