18 / 05 / 2024

Volkswagen açıkladı: Manuel vites dönemi bitiyor! Artık üretilmeyecek

Volkswagen açıkladı: Manuel vites dönemi bitiyor! Artık üretilmeyecek

Volkswagen'den yapılan son dakika açıklaması gündeme bomba gibi düştü.  Volkswagen Teknik Geliştirme Başkanı Kai Grunitz'in manuel vites hakkında sözleri dikkat çekti. Bu haber birçok Volkswagen tutkununu üzeceğe benziyor. İşte detaylar...



Karışık Duygular ve Değişime Uyum

Bu kararın Golf hayranları ve otomobil severler arasında karışık duygulara neden olabileceği düşünülüyor. Manuel vites, sürüş deneyimine getirdiği benzersiz hissiyatla birçok sürücü için önemli bir özellikti. Ancak teknolojik ilerleme kaçınılmaz bir gerçek olduğundan, bazıları bu değişimi kabul ederken bazıları da manuel vitesin kaybolmasının üzücü olduğunu ifade edebilir.

Volkswagen açıkladı: Manuel vites dönemi bitiyor! Artık üretilmeyecek

Volkswagen Golf'ün gelecek nesillerinde manuel vitesin tamamen ortadan kalkması, otomobil dünyasında önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor. Bu karar, gelecekte diğer modellerde de manuel vitese veda edileceği anlamına gelebilir. Çünkü gelecekteki otomobillerin otomatik vites ve elektrikli olacağı öngörülüyor. Yani birkaç yıl içerisinde belki de manuel vites üretimi tamamen ortadan kalkabilir.

Volkswagen, bu ayki üçüncü zammını da yaptı; İşte güncellenen yeni Volkswagen fiyat listesi

Mercedes-Benz’in efsane otomobili geri döndü: Fiyatı ne kadar olacak?

Toyota Camry modeli de kurlardan nasibini aldı; Fiyatı tam 346 bin 350 TL arttı

 


Geri Dön