30 / 04 / 2024

Volkswagen Caddy modellerinin fiyatları ne kadar? İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi

Volkswagen Caddy modellerinin fiyatları ne kadar? İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi

En çok tercih edilen ticari araçlardan birisi olan Volkswagen Caddy'nin Kasım ayı fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Volkswagen Caddy'nin Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte  Volkswagen Caddy 26 Kasım 4 Ekim 2022 fiyat listesi...



Volkswagen Caddy’nin gövde rengi kapı kolu, tamponları ve piano black yan aynaları olabildiğince göz alıcı bir görünüme sahip. Işık ve görüş paketi otomatik yanan farlar, far sensörü, yağmur sensörü ve eve geliş evden çıkış fonksiyonuyla hem güvenliğiniz hem de konforunuz için Caddy’de önemli özellikler sunuyor. Aracın aynaları tek hareketle katlanıyor ve soğuk havalarda oluşan buğuları çözüyor. Caddy’nin elektrikli katlanabilir ve ısıtmalı yan aynaları en şık özelliklerinden biri olarak göze çarpıyor.

Caddy’nin dış görünüşündeki en göz alıcı parçalardan birini de gümüş renkli tavan çıtaları oluşturuyor. . Dijital Gösterge Paneli tüm verileri yüksek çözünürlüklü TFT LCD panel üzerine yansıtıyor ve beş farklı görünümle sistemi sürücü tercihlerine göre ayarlamayı sağlıyor.

Volkswagen Caddy modellerinin fiyatları ne kadar? İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi

Araç hızlandıkça direksiyon sertleşiyor ve sürüş konforunun yanında yüksek güvenlik de sağlıyor. Radyo kumandalı deri kaplı yeni Servotronik Direksiyon, sürüş konforuna konfor katıyor. 

Caddy’nin bir fonksiyonu çalıştırmak için tasarlanan düğmelerine dokunmak yeterli. Sınıfında yalnızca Volkswagen Caddy'de olan Yeni Dokunmatik Tuş takımı hem fonksiyonel hem de çok şık.

Ayrıca Caddy'nin özellikleri arasında yer alan hız sabitleyici, herhangi bir pedala basmadan sürekli aynı hızda ilerleme, gerekirse direksiyon üzerindeki hız sabitleme tuşu ile sabitlenen hızı artırıp düşürme imkanı sunuyor.

Caddy’de bulunan elektromekanik park freniyle araç olduğu yerde güvenle park edilebiliyor. Ayrıca Caddy Autohold sistemi sayesinde en dik yokuşlarda güvenle aracı yormadan kalkış yapılmasını sağlıyor.

Peki  Volkswagen Caddy'nin güncel fiyatı ne kadar? İşte 2022 model Volkswagen Caddy 26 Kasım fiyat listesi...


Geri Dön