29 / 04 / 2024

Volkswagen Caddy'den 45 bin TL'lik indirim! Bu fırsat kaçmaz! 2022 Mart fiyat listesi!

Volkswagen Caddy'den 45 bin TL'lik indirim! Bu fırsat kaçmaz! 2022 Mart fiyat listesi!

Türkiye'de en çok satışı yapılan otomobil markalarından Volkswagen, Caddy modellerine ilişkin Mart ayı inidirmli fiyat listesini açıkladı. Peki Caddy modellerine yapılan indirim ne kadar? Ticari otomobil satın almak isteyenler en az ne kadar ödemeli? Kampanyanın detayları ve indirimli fiyat listesi



Volkswagen Caddy den 45 bin TL lik indirim! Bu fırsat kaçmaz! 2022 Mart fiyat listesi!

Volkswagen'in ticari otomobili Caddy Türkiye'de en çok rağbet gören otomobil modeli olarak 2021 yılına damgasını vurdu. Ülkemizde en çok araba satışı yapan Alman otomotiv devi Volkswagen, Ticari otomobil modellerinden olan Caddy'nin Mart ayına özel indirimli fiyat listesi belli oldu.

Vokswagen Caddy modellerinde tam 45 bin TL'lik indirim yaptı. Ticari otomobil satın almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın. Caddy modeli Türkiye'de satışa sunulduğu andan beri en çok satan ticari modeller arasında yerini alıyor. Volkswagen Caddy modelirinin fiyat listesine Mart ayına özel indirim uyguladı. Ticari bir otomobil sahibi olmak isteyenler Volkswagen'in Caddy modellerinin güncel fiyat listesine göz atabilir. Otomobil dört farklı donanım baz seviyesi ile birlikte geliyor. Bunlar, Style, Impression, life ve Cargo.

Volkswagen Caddy den 45 bin TL lik indirim! Bu fırsat kaçmaz! 2022 Mart fiyat listesi!

Volkswagen Caddy modelinin Mart ayı kampanyası

Kampanya 1 Nisan tarihine kadar Volkswagen yetkili satıcılarında geçerli oluyor. Caddy 2.0 TDI 122 PS Style DSG modelinin fiyatı 585 bin TL'den, 45 bin 500 TL'lik indirim ile 539 bin 500 TL'ye düştü. 539 bin 500 TL’den başlayan fiyat modelin kampanyalı satış fiyatı olarak belirlendi. Yeni Caddy Style modeli, 539 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla sevenlerini bekliyor.

Peki Volkswagen Caddy modelerinin indirimlifiyat listesi nasıl? İşte 2022 Mart fiyat listesi...
 


Geri Dön