02 / 05 / 2024

Volkswagen Crafter modelleri Aralık ayında ne kadar zamlandı? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Volkswagen Crafter modelleri Aralık ayında ne kadar zamlandı? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Volkswagen Crafter, kalite, güvenlik ve konfor arayanların aracı olmak için yeniliklerine devam ediyor. İşte Volkswagen Crafter, 23 Aralık 2022 fiyat listesi...



Volkswagen Crafter konforlu, güvenli ve mutlu yolculuklar yapmak için ideal bir araç. Gece mükemmel görmeyi, gündüz ise diğer sürücüler tarafından kolayca görünmeyi sağlayan LED farları, Crafter’ın şık tasarımıyla bütünleşiyor. Ekstra uzun şasili modellerde bulunan köşe aydınlatmalı ön sis farları dönüşlerde görüş açısını genişletirken bir taraftan da Crafter’ın etkileyici yüzün ortaya koyuyor. Araç içinden katlanan LED ışıklı yan aynalar, kullanıcı yokken kendini korumaya alıyor.

Volkswagen Crafter'te opsiyonel olarak eklenebilen, yeni 8 inçlik dokunmatik ekran yer alıyor.

Sınıfında yalnızca Crafter'de bulunan 8 ileri tam otomatik tork konvertörlü vites seçeneği, yumuşak ve sarsıntısız vites geçişleri ile konforlu bir yolculuk vadederken ayrıca yakıt tasarrufu ve hızlı ivmelenme sağlıyor.

Yokuş yukarı kalkış esnasında, gaz pedalına yeterince basılıncaya kadar sistem, aracı yerinde tutarak geri kaydırma olmasına engel oluyor. Crafter, rampa çıkış kapasitesiyle en dik rampalarda bile zorlanmadan yol alıyor.

Peki Volkswagen Crafter'in teknik özellikleri neler? İşte Volkswagen Crafter teknik özellikleri ve 23 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön