19 / 05 / 2024

Volkswagen Passat şubat ayı fiyat listesi cep yakıyor!

Volkswagen Passat şubat ayı fiyat listesi cep yakıyor!

Türkiye'de en çok satışı yapılan otomobil markalarından Volkswagen, Passat otomobil modellerine ilişkin şubat ayı güncel fiyat listesini açıkladı. İşte fiyat listesine ilişkin güncel gelişmeler haberimizde yer alıyor...



1.5 litre benzinli motoruyla alıcılarını bekliyor. Passat Business, hız sabitleyici sistemiyle birlikte modern bir tasarıma sahip. Passat Elegance ise ısıtmalı ön koltuklar ve dinamik viraj aydınlatma sistemi bulunuyor. Alıcılarına br araçtan daha fazlası olmayı amaçlıyor ve dijital gösterge paneli ile sunuluyor. Volkswagen Passat modelleriyle otomobil sahibi olmak isteyen ailelerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Volkswagen Passat şubat ayı fiyat listesi cep yakıyor!

Güvenlik, konfor ve sürüş kolaylığı ile dikkatleri üzerine topluyor. Passat şubat 2022 fiyat listesi üzerinden baktığımızda Elegance, Business ve Impression   olmak üzere üç farklı baz donanıma sahip Passat 1.5 TSI ACT en düşük 612 bin 900 Türk Lirasından, en yüksek 842 bin 200 Türk Lirasından satışa sunuluyor. Passat 2.0 TDI SCR model ise en düşük 1 milyon 114 bin Türk Lirasından, en yüksek 1 milyon 338 bin Türk Lirasından satılıyor. Satış fiyatlarına farklı seçeneklerde eklendiğinde otomobilin fiyatı daha da artıyor.

İşte merak edilen Passat şubat ayı güncel fiyat listesi ...

 


Geri Dön