05 / 05 / 2024

Volkswagen'in ilk SUV Coupé modeli Taigo'nun fiyatı dikkat çekti! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Volkswagen'in ilk SUV Coupé modeli Taigo'nun fiyatı dikkat çekti! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Volkswagen Taigo'nun 2023 Şubat ayı fiyat listesi açıklandı. Peki Volkswagen Taigo kaç TL oldu? İşte Volkswagen Taigo, 10 Şubat 2023 fiyat listesi...




Son dönemde otomobil üreticileri SUV üretimine ağırlık vermeye başladı. Efsane olmuş otomobili Passat'ın üretimine son veren Volkswagen, diğer yandan Taigo isimli SUV modelini birkaç ay önce satışa çıkararak rekabete hazır olduğunu göstermişti. Volkswagen kısmen yeni sayılabilecek bu modelinin 2023 Şubat fiyat listesini paylaştı. Peki sıfır km, 2023 model Volkswagen Taigo kaç TL'den satışa çıktı? İşte Volkswagen Taigo 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Volkswagen bu yılın başından itibaren artık Passat üretmeyi bıraktı. Şirketin bu kapsamda elektrikli otomobiller ve SUV tarzı araçların üretimine ağırlık vereceği ortaya çıktı. Bu kapsamda da Volkswagen'in ilk SUV Coupé modeli Taigo pazara çıktı. Volkswagen Taigo şu anda Peugeot 2008, Citroen C3 Aircross, Hyundai Kona gibi araçlarla aynı segmentten bulunuyo. Kendi sınıfında oldukça güçlü rakiplerle rekabet eden Taigo'nun satış rakamları henüz bu araçlarla aynı seviyelerde değil.

Volkswagen in ilk SUV Coupé modeli Taigo nun fiyatı dikkat çekti! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Volkswagen'den Taigo'nun, sadece tarzını değil aynı zamanda karakterini de cesurca sergileyenler ve her gün sıra dışı olanı bulanlar için tasarlandığı söyleniyor. Taigo, arkaya doğru alçalan tavan hattının her açıdan vurgulandığı etkileyici ve sportif tasarımı ile tüm gözleri üzerine çekmeyi başarırken, gelişmiş teknolojik özellikleriyle de bir SUV'dan beklenenleri fazlasıyla ortaya koyuyor. 

Yüzde 16’ya varan yakıt tasarrufu sunan Aktif Silindir Yönetimi “ACT” sistemine sahip 1.0 ve 1.5 litre hacimli TSI motoru bulunan Volkswagen Taigo'nun motorları güçlü performansınyanı sıra ekonomik yakıt tüketimi de sunuyor.

Peki Volkswagen Taigo fiyatları ne kadar, kaç lira oldu? İşte Volkswagen Taigo, 10 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön