02 / 05 / 2024

Ford Ecosporta Şubat ayında zam yok! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Ford Ecosporta Şubat ayında zam yok! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Yolculuğunuzu rahat ve stressiz geçirmenizi sağlayan Ford Ecosport'un Şubat ayı fiyat listesi merak ediliyor. Aracını yenilemek isteyen vatandaşlar! Bu haber sizin için. Peki Ford Ecosport 13 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?



SÜRÜŞ TECRÜBESİ

En iyi teknolojiler her zaman dünyanıza olumlu bir şeyler getiren, bir sorunu çözen, net bir faydası olan teknolojilerdir.  EcoSport'ta bulacağınız şey de tam olarak bu. Kör Nokta Bilgi Sisteminden Yokuşta Kalkış Yardımına ve Ford SYNC'e: sürüşü rahatlatıcı ve tatmin edici, hayatı olabildiğince stressiz ve keyifli hale getiren teknolojileri keşfedin.

YOKUŞ ÇIKIŞLARINDA EKSTRA KONTROL

Yokuşta Kalkış Yardımı, yokuşta kalkış yaparken geriye (veya ileriye) kaymanızı geçici olarak durdurur. Sistem,
 fren sistemine basıncı 3 saniye daha koruyarak çalışır ve ayağınızı fren pedalından gaz pedalına hareket ettirirken size daha fazla zaman ve kontrol sağlar. Kaygan yüzeylerde durup kalktığınızda da kullanışlıdır.

 Ford Ecosporta Şubat ayında zam yok! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

ACİL YARDIM: YARDIM İSTEYEN OLMAZSA BİLE YARDIM İSTEYEBİLİR

Ford SYNC'in önemli bir parçası Acil Durum Yardımıdır. Hava yastığının açıldığı veya yakıt pompasının devre dışı kaldığı bir kaza durumunda, teknoloji, Acil Servisleri doğrudan aramanıza yardımcı olmak için Bluetooth® ile eşleştirilmiş ve bağlı bir cep telefonunu kullanabilir . Gerekirse aramayı durdurmayı veya bu servislerle konuşmayı seçebilirsiniz. En önemlisi, sistem siz yapamasanız bile GPS koordinatlarınız gibi hayati bilgileri sağlayacaktır. FordPass uygulaması, lastik hasarı gibi daha küçük olaylar için, yalnızca birkaç dokunuşla Yol Yardımı'nı
 aramanıza ve gerçek zamanlı bir harita üzerinde yardımın ne zaman geleceğini takip etmenize olanak tanır. Peki Ford Ecosport 13 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?

 


Geri Dön